Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Paul de Leeuw woedend op Peter van de VorstHet was al bekend dat Paul de Leeuw zijn contract niet gaat verlengen bij RTL en teruggaat naar de publieke omroep. Paul gaat dan overigens flink minder geld verdienen maar dat neemt Paul voor lief. De enige voorwaarde was dat hij het programma Ranking the Stars van RTL terug mee mocht nemen naar de publieke omroep, maar daar steekt RTL baas Peter van de Vorst een stokje voor. Peter zegt hier het volgende over:

Paul kon bij ons blijven en het programma blijven presenteren, maar dit was niet wat hij deed. Hij ging terug naar de publieke omroep en wilde het programma meenemen. Maar zo werkt het natuurlijk niet.

Het verschrikkelijke hieraan is dat toen Paul naar RTL ging hij het programma van de publieke omroep mee heeft genomen naar RTL, omdat hij het wilde blijven presenteren. Nu gaat hij weg bij RTL en mag hij het niet weer terug meenemen.

Dit nieuws is al dagen bekend, maar Paul heeft zich nu eindelijk uitgesproken over Peter van de Vorst de baas van RTL. Paul zegt dat hij enorm genaaid is door Peter en hij woedend op hem is. Dit was namelijk niet de afspraak toen hij overstapte naar RTL. Volgens Paul is Peter totaal niet te vertrouwen en een heel naar mens.

Toevallig waren de afgelopen weken nog wel meer bekende Nederlanders boos op RTL baas Peter van de Vorst. Zo was Bridget Maasland en ook Patty Brard totaal niet te spreken over zijn werkwijze.


  1. Fre

    paul de leeuw moet gewoon stoppen bij welke zender dan ook.
    misselijkmakend mannetje wat zijn beste tijd gehad heeft.

  2. FRANK MASSY

    HOE BESTAAT HET,DAT ZOIETS KAN IN OMROEPLAND?VAN PUBLIEK NAAR COMMERCIEEL,DAN WEER TERUG NAAR PUBLIEK EN NOG EISEN STELLEN.SCHAAMTELOOS ZOU NERGENS MEER ZENDTIJD MOETEN KRIJGEN.WAAR KAN IE NOU WEER TERECHT,BNN/VARA?IS SOWIESO EEN HUIGELACHTIGE OMROEP.WAAR ZIJN DE WAARDES VAN VROEGER BIJ DE V.A.R.A.

Plaats reactie