Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland

Martien en Erica ook klaar met Maxime MeilandHet is inmiddels duidelijk dat de roem Maxime Meiland heeft veranderd. Ze vertoont volgens vele kijkers divagedrag. Ook het productieteam van Chateau Meiland is soms niet te spreken over haar instelling en haar eisen.

In een aflevering van Chateau Meiland die vorige week werd uitgezonden zagen we hoe Maxime flink uitviel naar haar ouders. Ook het geschreeuw en gesnauw van Maxime irriteerde veel kijkers. Nu hebben Martien en Erica ook gereageerd op het gedrag van Maxime na de vele negatieve reactie’s. Ze zeggen het volgende:

“Het raakt ons niet. Wij kunnen haar ook wel eens achter het behang plakken, maar we zijn heel close met Maxime.”

“Daarnaast weten we dat, ondanks haar grote mond af en toe, Maxime heel veel van ons houdt. Kijkers hebben soms al commentaar als Martien bijvoorbeeld het woord Pipo gebruikt als hij het over Leroy heeft. Mensen zijn niet veel gewend. Voor ons is dit zeker geen afkraken: we zijn gek op Leroy.” 


32 Reacties

 1. Rene

  Lijkt nu wel een toneelspel

  • Martha

   Maxime noemt Leroy zelf “pipo”, vorig seizoen al….

  • Annie

   Vreselijk is het program nu

   Maxime moet zich niet zo aanstellen
   Zeheeft de roem van haar vader.
   Anders bleef zij nergens.

 2. RAY

  Leven en laten leven ik kijk graag naar jullie x

  • Ada

   Helemaal mee eens , wat een gezeik allemaal laat lekker gaan ik ben fan hoor. Maakt mij niks uit hoe ze doen. Wordt het te gek dan liggen ze er vanzelf wel uit

 3. Ik vind jullie een leuk gezin en blijf vooral nieuwe tv programmas maken top

  • G.Kagenaar

   Erica is mijn favoriet, zo heerlijk nuchter staat ze in het leven. En dan Martien, ik moet er zo om lachen! Ik betrap me er op, dat ik sommige overneem. 😂🤭

  • Anja

   Nou ik ben heel veel gewend maar dat geschreeuw van jullie Maxime is schandalig, geen voorbeeld voor claire. Maar ze heeft het van haar vader, ook een schreeuwlelijk. En dan die arme Erika die het allemaal maar moet slikken. Fijn dat ze een man heeft gevonden, ik hoop een rustpunt in haar leven. Geniet ervan Erika.

   • Ellen

    Doe normaal. Wil jouw wel eens zien als je leven onder een vergrootglas ligt. Lekker makkelijk dit afgeven op mensen terwijl jij lekker in het geniep alles kunt doen wat God verboden heeft. Vergeet niet als je naar een ander wijst wijzen er altijd meer vingers naar jezelf.

  • Ik vind het gewoon nog steeds een leuk programma.
   Van Maxime valt wel mee, en ze zal het zo niet bedoelen.
   Tig x moeten ze verhuizen.
   Brengt ook stress met zich mee. Mogen ze een x uit hun slof schieten.Niks mis mee.
   En petje af voor de familie meiland,want ondanks ze bekend zijn blijven ze gewoon hun zelf. En wat kun je Martine toch lachen.leuke,spontane man.
   Ofterwijl blijf kijken en geniet.

 4. Harry Janssen

  Zoals ze soms uithaalt naar haar ouders laat te wensen over,ze moet juist respect tonen want door haar ouders staat ze in de schijnwerpers als dat niet zo geweest zou zijn zou niemand haar kennen,het word tijd dat zij zich als een volwassen vrouw moet gaan gedragen.

 5. Flora

  Ze moet gewoon respect hebben voor haat ouders .die hebben haar op de wereld gezet en opgevoed.stel je voor dat haar dochter zo tegen haar gaat doen later

 6. Nou hij zegt niet alleen pipo als hij het over Leroy heeft . Ook als hij het over Erica heeft dan zegt hij die vrouw of dat mens. Zij heeft een naam dus spreek dan ook zo over haar. Met Maxime ben ik klaar. Dat is zo een over het paard getild en aanstellerig mormel. Maar buiten deze reactie vind ik het heerlijk om naar het programma te kijken

  • Teddy

   Maxime,kijken graag naar de meilandjes..maar jij bent echt veranderd..zonde meid!! Een lief kind..een lieve en pff een leuke vent, wat wil je nog meer? Gezellig samen oud worden toch? Zonder kapsones!! Wees eens jezelf zonder dit gedoe!! Eerdaags ben je dan alles kwijt!! Eeuwig zonde van zo’n leuk gezinnetje..Zo ook Erika maak het nog even gezellig met Martine en laat die vriend..die vriend.. en Martien wat liever naar Erika doet Wonderen😍

   • Sylvia

    Vergeet niet dat ze hier zelf voor kiezen en rijkelijk voir beloond worden. Maxime i s een product van haar opvoeding. Heeft door thuis te wonen meegelift en goed verdiend en wil dit niet kwijt.

 7. Romy

  willen jullie eens stoppen met Maxime zo af te kraken,
  waar haal je het lef vandaan om zo een onzin over haar te schrijven

  • Annie

   Nou ik vind het vreselijk.
   Haar mond word steeds grote.
   En dat breng de série niet zo.
   Ik zelf krijg er iretatie van
   Dus ik kijk niet meer.

 8. Swart

  Wanneer stopt die schreeuw serie meilandjes laat nou maar eens wat anders zien dan dat waardeloze volk .
  Niet normaal die mensen vreselijk het bederft het kijken opvoeding hebben ze niet gehad .

  • Mientje

   Lievers in alles respect ,Iedereen die er nu over praten zijn de mensen die wekelijks na jullie programma kijken anders hadden ze geen oordeel .En ja de Tijd v vroeger is er niet meer .met andere worden toen was er meer respect voor en na de ouders ,er is veel veranderd In alles hoop ik en ik schijf dit van uit mijn Hart dat er heel veel Liefde Licht en Kracht van jullie uitstraald .anders gooien jullie niet alles open voor en na iedereen. Dan voel ik Jalozie van velen ,Lievers ga gewoon door in alles ik kan het niet wegens vele tegenslagen ,Liefs een Engel 🙏🏻❤🙏🏻.

  • Prinses

   Waarom kijken jullie naar iets wat je niet leuk vindt?

 9. Peter

  Snappen jullie dan niet dat het allemaal realitie tv is,commercieel en moet,,scoren,, anders keek geen hond.
  Ik snap dit gezin helemaal nu paar jaar profiteren van de aandacht en er goed voor betaald krijgen.
  Als de hype over is zijn zij letterlijk en figuurlijk binnen net als ome John de mol.
  We kijken toch ook allemaal!

 10. Grace

  Niet zeuren…leuk programma

 11. Jacky

  Herkenbaar hoor die grote monden 🤣 Heb ook een dochter met het hart op de tong. Maar gaat door het vuur voor ons. Zie dit liever dan een onderdanig gedrag naar je toe. Open en eerlijk . Martien en Erica zijn de enige die weet hoe Maxime is. Ze doet zich niet anders voor op tv dan hoe ze is.

 12. Mildred

  Met der haar wassen was het net een klein kind
  En ze gaat steeds haar vader meer napraten
  En ze wilt heel graag in de aandacht
  Voor de rest geniet ik vde afleveringen

 13. Jeannette

  Eindelijk geen schone schijn.Ze doen zich niet mooier voor dan ze zijn.Gewoon blijven zoals ze zijn.Daar houd ik nu van.

 14. Conny

  Ik vind het een geweldig gezinnetje. Ze zijn eerlijk tegen elkaar en die fouten woorden. Nou dat menen ze niet. Ze zijn knetter gek op elkaar en kunnen zeker niet zonder elkaar .
  Er zijn veel gezinnen die jaloers op hun gezinnetje zijn en die geven altijd rot opmerkingen. Ga vooral door schattekus.

 15. Adriaan

  Ben ook al klaar met martien en erica wat een overdreven mensen zijn dat, heb er nooit om kunnen lachen en het lijkt erop dat zij iedereen alcoholist willen maken

 16. Cisca

  Misschien doet ze wel zo omdat ze zwanger is. Sommige mensen veranderen heel erg als ze zwanger zijn. Misschien wat te maken met hormonen of zo ?

 17. Hermien

  Zoals altijd zijn er mensen die er moeten over zeuren of kritiek moeten geven , kijk dan naar een ander progamma ik vind het geweldig! En kijk met veel plezier ze zijn gewoon zoals ze zijn , en dat maakt het zo leuk doorgaan zo lieve mensen

 18. Yvonne

  Nou als je je haar laat kleuren door je vader met een pakje L’Oréal van 11 euro vertoon je wat mij betreft geen diva gedrag, zijn toch gewoon leuke lui haha

 19. Jantina

  Al dit gelezen te hebben vraag ik mij af waarom kijken jullie dan naar deze serie..
  Mensen zelf hebben er geen problemen mee,,Martien,erika,maxime..
  En vergeet niet wij zien niet alles en wat je ziet is geweldig ga zo door het is puur en leuk..
  Kijk er graag naar top..

 20. G

  Dan kijk je toch gewoon naar wat anders?

Plaats reactie