Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes neemt afstand van zijn zoontjeAndre Hazes heeft vandaag een nieuw nummer uitgebracht. In zijn nieuwste lied genaamd Kleine Grote Vriend zingt Andre Hazes over zijn zoontje. Heel opvallend is vooral de tekst van het liedje hierin neemt hij namelijk afstand van zijn zoontje.

,,Van nu af aan ga jij mij minder zien. Het spijt me want jij hebt dit niet verdiend” begint het nieuwe nummer van Andre Hazes. Via het lied probeert hij zijn zoontje te vertellen dat de liefde tussen Monique en hem over is en hoopt dat zijn zoon dit later zal begrijpen.

Niet iedereen is over het liedje te spreken. Een fan plaatsten onderstaande reactie.

,,Weet je Hazes, je moet je ogen uit je kop schamen! Je kunt prima met je ex een co-ouderschap afspreken! Zodat je je zoontje wel de helft van de week ziet. Of je gaat een week met je zoon op vakantie ipv met je nieuwe vriendin!”

Via onderstaande video kun je het nieuwe liedje beluisteren.


72 Reacties

 1. Klaartje

  Word een beetje veel ziek van die hele hazes denkt dat hij heel veel is
  Het enige waar hij goed in is in vrouwen bevlikkeren schande en dsn ook nog je zoontje in de steek laten
  Ben je een mens of wat anderd
  Wand zelfs dieren laten hun kind niet in de stedk
  Wie is de volgende voor jou
  Verdwijn vsn het scherm dat verdien jij niet

  • Helmy

   Dom geboren en nooit niks meer bijgeleerd. Achterlijke Harrie

   • Diana

    Zo, n mooi lied geschreven voor je zoontje. Maar ondertussen verschijnen er wel al heel snel beelden dat zijn moeder zoveel pijn zal doen. En die beelden die gaan ook onder zijn aandacht komen wanneer die ouder is. Alles wijst er op dat je je eigen kind zijn leven en dat van zijn moeder keer op keer verdriet heb gedaan. Als je zoveel van hun gehouden had dan had je nooit toegelaten om al zo snel door zo,n opgeblazen Barbiepop jullie gezelligheid al te openbaren. Je had op zijn minst het gezin die je achter liet kunnen respecteren.

   • maya

    Hij moet de ogen uit zijn kop schamen. Nog erger dan zijn vader.

  • Ikk

   Krijgt die spijt van zoveel vaders knokken voor hun kinderen hij geeft het gewoon op
   Een kind heeft een vader en moeder nodig
   Hij andre hazes denkt alleen aan zich zelf
   En aan zijn nieuwe Barbie pop
   Arrogante kneus is hij.
   Hoop dat kleine andre later in de gaten heeft hoe zijn vader is en dat hij afstand van zijn vader

   • Pimpernel

    Precies zijn vader misschien nog wel erger. Mensen laat hem gaarkoken met zijn opgeblazen pop. Ga niet meer luisteren naar hem . En ook alle media laat hem gaar worden.

  • Hanssens

   Jij moest nooit meer kinderen kunnen krijgen en maken jij bent echt geen vader je moet je diep schamen ik spreek uit ervaring om geen vader te hebben die van mij afstand heeft gedaan als je dat allemaal waard is om je nieuwe liefje op de 1e plaats te laten komen nou sorry je bent het echt niet waard

  • Werner

   Helemaal mee eens je kies er samen voor om een kind te nemen .en als je er samen niet uit komt moet je kind hier niet de duppe van worden andre wordt is volwassen dit had je vader zo niet gewild .zorg voor je kind en zie hem op groeien want dat verdiend die .los dit samen met je ex op en ga is met hem een weekje er tussen uit want het blijft je kleine jonge

  • Rob

   Moet die jongen dan bij een vrouw blijven waarvan hij niet meer houdt
   Mooi nummer goed gedaan Andre en laat die zeikers maar links liggen

   • Elise melissen

    Moet die zelf weten als het niet meer wil samen dan wil het niet meer.maar heb wel respect voor je ex en je zoontje.want hij vliegd gelijk na een ander zo werkt het ook niet en ook zijn zoontje ziet deze beelden vroeg of laat.bed is nog warm van zijn ex en dan al een ander .dus 2 in 1 jaar.slechte vader en geen respect.verwerk je relatie eerst dat is respect ook voor de ander je ex en je kind.😔

   • André wat moet jij je diep schamen je kind aan de kant zetten voor je nieuwe opblaas pop en met haar feest vieren in het buitenland ba en jij noemt zich vader SCHAAM Je!!

 2. Nancy janssens

  Je zou je echt moeten schamen amai ocharme je zoon in plaats van met je vriendin bezig te zyn zou je beter meer aan besteden aan je zoon

  • Corinne

   Tuurlijk lekker makkelijk hé na Monique al snel weer hoppen naar de ander walgelijk je bent het helemaal niet waard om vader te zijn voor kleine Dre hij is echt beter af zonder jouw je bent gewoon een loser
   Sukkel van de bovenste plank

   • C

    Laf en laf en nog eens laf
    Om op deze manier want daar komt het op neer dat alles voorgaat voor zijn kind(vrouwen)
    Co ouderschap kan maar dat wil hij niet hij is te bang om ook maar iets tijd vrij te maken voor dat arme kind
    Nee zijn vakantie met donald duck ging zelfs voor
    Toch jammer dat hij niet te boycotten is want iedereen rent zijn concerten af
    Meneer nep zielig liedje maken bah

  • Wat een verstand om voor een kind van 4 dit te zingen en VERSTAND ZAL DIE OOK NOOIT KRIJGEN.
   Wat een misselijke vent is het toch.
   Straks nog meer kinderen maken en zo achterlaten.
   Hier zijn geen woorden voor.
   Monique wees blij dat je van hem af bent.

  • Nellie

   Het is diep triest dat je zieltjes moet gaan winnen door nu al met zo’n sentimenteel liedje te komen ,alles voor de aandacht .
   Totaal niet bezig met de gevoelens van zijn ex ,vreselijke narcist .

  • Zara

   Je bent een gestoorde man.arme monique.Je heb haar leven kapot gemaakt.Dit verdiend ze niet.
   Als je geen geld had,zal Sarah eens niet naar je kijken.
   Neem je kind ook naar je nieuwe vriendin,ben je bang dat ze je kind niet accepteer en niet voor hem zorgt.natuurlijk doet ze dat niet.ze wil alleen je geld.

 3. A. JANSEN

  Wat een waardeloze vent die Hazes.
  Hij moet met zijn gedrag zich schamen. De appel valt niet ver van de boom.
  Boycotten die vent en geen aandacht meer geven

 4. anneke

  Hij is gewoon een schoft gaat dezelfde kant op als zijn vader,hij moet toch dit toch weten ,en bovendien een flapdrol ,om dit via een liedje te doen ,hoe moeilijk is het om een goede co-ouderschap te regelen ,nee mijnheer moet gaan genieten van het leven met zijn nieuwe vlam .

  • Door

   Mooi nu nog ff centen verdienen met liedje ook!!!!
   Kom op wees een vent en ga 2x in de week naar je kind.
   Zal wel van Sarah niet in de buurt van Moon mogen komen… Gewoon tijd met je kind besteden dat hoort kijk wat t met jou heeft gedaan dat je vader er nooit was en jij heb zoveel tijd verloren door vroege dood…spijt is niet erg maar spijt krijgen van dingen die je niet gedaan hebt gaat wroeging geven..wordt geen copie van de fout van je vader kinderen verloochenen tijd haal je noooit meer in!!! Hopelijk is de tekst niet de waarheid en haal je m gewoon elke week op of ga je langs

  • Christa

   Bagataliseren wat een rede zeg….. Te druk…. Afstand…..te druk waarvoor?!?! Voor je kind?!? Idd ik sluit me aan de reacties hierboven…. Als je je nieuwe speeltje vooropsteld voor die kleine jongen en 🙏omg heeft hij een goede moeder…. Dus…. Zorg jij dat je nieuwe vriendinnetje safe is pffff en jij wild kan blijven wat een voorbeeld zeg heb er geen worden voor!!!!

  • Een ander vecht zich kapot voor zijn eigen kind en dit??? Een persoon zonder gevoel, bah hij komt zichzelf wel tegen.

 5. Dinie jansen

  Hazes ik gun jou geen blikwaardig.
  Je moet je verantwoordelijkheid tonen.
  Je zoon is kind van de rekening zijn.
  Kijk iedere morgen in de spiegel.
  En zeg tegen je zelf wat ben ik toch een ongeloofelijke hufter.
  Je bent niet alleen een over het paard getild iemand.
  Hou je hormonen in toom en wees eens een kerel.
  Anders verdien je helemaal geen vader te zijn.
  Diep teleur in je.

 6. Andr'e

  Ze moeten niet meer over Hazes schrijven dan is het gauw over.

  • Diana

   Nou we kunnen wel verwachten dat zyn opblaas gummipop binnekort zwanger zal zyn zou my niet verbazen vuile loser mislukt stuk etterzak

   • Ger

    Er komt eens een tijd dat ze jou links laten liggen. Een vent die zijn eigen kind verstoot,is
    gewoon niet te begrijpen.Hoop dat de media
    hem ook links laten liggen!!!
    Etter.

   • Kaatje

    Lang leven de lol, en die arme kinderen zijn de dupe ervan😢

 7. Lydia Guldemond

  Misselijk makend afstand nemen van je vlees en bloed .En dan zeggen een lied voor mijn grote kleine jongen .Hij is precies zijn moeder denkt alleen aan geld want het gaat weer geld opbrengen dit nummer .Hij verkies zijn nieuwe vriendin boven zijn kind. Met der André was me alles ja zijn centen bah bah gooi mij maar van fb af ik zeg wat ik denk .

  • Addy Koot

   Ikke ikke ikke en mijn kind kan stikken.
   Die kleuter verdiend de term Vader niet !!!!
   Wat een narcist maar vroeg of later komt hij zichzelf tegen dat opgepompte anabolen geval en zijn daffy duck !!!!

   • Jessie

    Vind het zo jammer en schaamteloos dat je je eigen kleine jongen via een lied moet laten weten dat je afstand van hem neemt.
    Een goede vader zet zijn eigen kind op de 1ste plaats en niet een nieuwe vriendin.
    Heel jammer dit André.

 8. Piet Visser

  Deze JONGEN krijgt hoe langer hoe meer kapsones….
  Denkt dat hij kan zingen!!!! Liedjes na zingen van zijn overleden Vader..
  Ik vind het belachelijk dat deze Jongen een ander moet beoordelen op
  zang kwaliteit, kan er zelf weinig van!!!
  Hele familie vind ik al niet veel bijzonders..

  • Esther Tetelepta

   Karma meneer Hazes…en jij komt haar vast ook tegen…🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪

 9. Willy

  Dit is echt schandalig hij kiest voor een barbiepop en snollen nou ik hoop echt als je zoon ouder is dat hij zijn rug tegen je keert want dit verdient hij niet
  En maar zeggen heb respect voor monique nou je trapt dr alleen maar veder op dr hart

 10. Wat een vreselijk persoon, zo’n wijf voor je eigen vlees en bloed te trekken, jij komt jezelf nog wel tegen, kom nooit meer op een optreden van jou, vreselijk persoon, je bent net je ouwe moer .

  • Ger

   Er komt eens een tijd dat ze jou links laten liggen. Een vent die zijn eigen kind verstoot,is
   gewoon niet te begrijpen.Hoop dat de media
   hem ook links laten liggen!!!
   Etter.

 11. ikkem

  …And nog over de rug van het verlaten kind het geld gaan verdienen?
  Te triest voor woorden.

  • Joop

   Tranen in mijn ogen…zakkenwasser Wat vind zijn ‘geliefde ‘ schoonfamile van zijn gedrag? En vooral Sara Zoeloe..die hem tegen had kunnen houden….

  • Anja

   Grote leugen ben je .
   Maar kan ook niet anders met zo Moeder!

 12. M.Dijk

  Hele mooie txt, erg eerlijk ook lijkt mij en dat verdient echt wel respect om je met zo’n txt zo bloot te geven voor iedereen. Hij geeft duidelijk aan waar het mis gegaan is en neemt echt zijn verantwoording in deze.

  • Cisca

   Dit lied heeft hij zelf niet geschreven hoor. En gemeend is het ook niet, dat hoor je. Luister maar goed.

  • Jolo

   M dijk ben je wel helemaal goed bij je verstand vraag ik me dan af met zo’n reactie. Boycotten die Hazes die heeft echt geen enkele hersencel in die domme kop van hem.

  • Ligt 93

   @ M.Dijk Hoe vaak moet dit voor jou nog gebeuren, voordat jij en Hazes jr zelf begrijpen, wat eerlijkheid en vaderschap inhoudt? Hij weet verdomd goed waar hij mee bezig is, slechts met zijn eigen drang om weer een nieuwe vrouw aan de haak te slaan. Al met het haar aan de rommel en in dezelfde tijd Monique nog ten huwelijk vragen. Hoe diep kun je zinken. Er zullen nog wel meer kinderen volgen van verschillende vrouwen. Hij kijkt er niet meer naar om. Monique is iig een goede moeder. Het moment zal komen dat ze blij is, dat ze van zo’n loser af is. Hij speelt nog het slachtoffer, dat hij altijd overal de schuld van krijgt. Vreemd hè als je dat door je gedrag ook bent. Een puber, die zijn wilde haren nog lang niet kwijt is. Er zullen nog een flink aantal vrouwen volgen. Zijn keuze, maar zet geen kinderen op de wereld, als je niet bekwaam bent om een goede,lieve, betrouwbare vader te zijn. Ik heb te doen met zijn zoontje en Monique en ook met Bridget Maasland, die door velen werd verguisd. Dat vind ik niet eerlijk. Het is Hazes jr, die vrouwen om zijn vingertje windt en er vuile spelletjes meespeelt!!!
   Laat Bridget ook met rust, ook als je fan bent van dat misselijkmakende mannetje!

  • Stella Maia

   Net zo eerlijk als zijn excuses aan Monique aanbieden, haar uitgebreid en zeer overdreven voor social media ten huwelijk vragen. Want hij heeft zooo’n spijt. En zij is de enige, kwelt hij. Vervolgens haar daarna heel snel dumpen en allang een scharrel hebben. En dit liedje over zijn zoontje doet wel heel erg denken aan zijn vader die voor zoon Melvin ook een liedje kleine jongen maakte. En heel toevallig was de situatie ook onstabiel en rommelig.

 13. Cisca

  Wat een slecht nummer. Hij zingt het maar het is echt niet gemeend en dat hoor je. Hij wil een nieuw leven met Sarah opbouwen (voor nu, hoelang duurt dat.) en daar kan hij zijn zoontje niet bij gebruiken. Zag André Hazes Sr. zijn kinderen uit zijn vorige huwelijken nog wel of hoefde hij die ook niet meer te zien ? Hij, André Jr. doet zijn vader in zoveel dingen exact na. Ik hoop dat hij geen fan meer over houd. Min mannetje !!!

 14. Ilse

  Idd, co ouderschap…
  Maar Andre is n egotripper, heeft helemaal geen tijd voor zijn zoontje.
  Te druk met liefde zoeken.
  Dat gaat hij nooit vinden, eerst van jezelf leren houden.
  Wel je best doen, hoor, Dreetje!!!!

 15. Fre

  een tip: niet kopen of streamen die plaat, ik roep alle radio stations op om dit nummer niet te draaien, maak een statement dat geen enkele vader weg mag lopen voor zijn verantwoording ten opzicht van zn kind.

 16. Rbrown

  Het is een groot kindt,en besefd niet wat hy die kleine aan doet ,een egoïst van de hoogste plank, rot toch op man ,je ben een slecht voorbeeld figuur, aandacht zoeker

 17. Irma Markiet

  Wanneer je nog niet beseft wat t belangrijkste in je leven is!!! Jij als geen ander die zijn vader op jonge leeftijd kwijt was zou moeten weten hoe onmisbaar de band tussen vader en kind is!!! Jammer.

 18. Ingrid

  Helemaal mee eens wat jullie zeggen
  Puur geld ziet die sukkel
  Niets meer over schrijven dan is het i d d zo gedaan met hem
  Bhaaaaaa

 19. Vandamme Nadine

  Echt waar je moest je schamen,eerst die barbiepop en dan je zoontje.schande.

 20. Ella Thorould

  Hoe dan, je hou van je zoontje en je ga weg .wordt een keer een volwassen man en draagt je verantwoordelijk.

 21. Gretha

  Dit gaat ook niet goed is pok.een eendagsvlieg zodra hij weer een ander ziet flikt hij het zelfde en.melkt zijn zoon uit met dit liedje net zijn moeder alleen voor de centen drugs en rock en roll smeerlap precies zijn vader

 22. Johannes

  Het niveau van de reacties bij dit artikel is gelijk aan dat van het liedje en het gedrag van de zanger.

 23. Dit liedje is op de nederlandsche opinie weer op hand te krijgen he ! Meent r geen moer van ! Gewoon een achterlijk joch voor kind beter dat ie m niet meer ziet krijgt ie een normale opvoeding ! En zn moer is echt zo erg slecht met de kluivertjes pfffff

 24. Joho

  Het is een viezerik,die helemaal geen vader had mogen worden! Zijn opgespoten barbypop is veel belangrijker dan zijn eigen kind.hoe slecht ben je dan als vader ?!! Maar geloof me hazes ! Kleine dre wordt groot , en die gaat jou de rug toekeren! Er is er maar 1 goud eerlijk, en dat is monique! Als ik monique was, ik had je midden in je bek gespuugt.
  Wanstaltig gedrog die je bent!

  • Weg met deze looser hoe die met vrouwen omgaat en zijn stem laat me niet lachen.. . Teert op het succes en de naam van zijn vader.
   Geef goede zangers, zangeressen de kans en niet deze creatuur.oi

 25. Marie

  Ben het niet eens met dit alles maar oké neem een ander standpunt ! misschien is zijn zoon wel beter af zonder ZO,N ,!!!!! VADER.
  Hij heeft een grandioze moeder en wie weet ooit een grandioze nieuwe papa

 26. Rob

  Prachtig nummer zooooooo mooi en iedereen maar zeiken tegen deze topartiest er zijn vele stellen die ruzie hebben en niet meer van elkaar houden dan is dit een goede oplossing ook voor die kleine

 27. Bettyboop

  Te triest zo goeie vrouw achter te laten voor zo Barbie pop en wat helemaal erg is dat je niks van je eigen bij je eigen kleine jongen ,maar een zielig liedje aan het zingen voor die kleine jongen ,sorry maar volwassen ben je niet

 28. Jeetje wat erg hoe jullie oordelen,waar halenjullie het vandaan dat hij zijn kind in de steek laat,moet hij in een relatie blijven wat niet werkt niet dus ook niet voor een kind juist niet ,en dat hij graag alles in media laat zien hmmm ,maar daar smullen we toch met z,n allen van,kun jullie weer op hem in hakken en trouwens mooi liedje

 29. Heidi

  Wat een ellende zeg. Die kleine jongen zit er tussen Nederland Iedereen weet dat als je gaat scheiden de kinderen daar vaak de dupe van zijn. Dat Andre een egotripper is en heel erg aandachtsgeil dat weet iedereen nu wel. Maar scheiden doe je wel allebei en heb je samen schuld aan. Het is een mooi nummer maar Andre gooit zijn eigen glazen in met eigen gezochte publiciteit.

 30. Hindertje van der laan

  Beste mensen, mag a.u.b iedereen voor zich zelf uit maken hoe hun in het leven staan, wij zijn met ze allen er niet bij geweest wat hun door maken . Keuzes maken in je leven is niet gemakkelijk voor hun allen 3 niet.

 31. Roberto

  Hij is gewoon een zielig jongetje hoop dat hij nooit een echt

 32. Bets

  Wat een stom lied. Liefde heeft zijn zoontje nodig en stabiliteit.
  Word eens een keer volwassen en denk eens verder dan je neus lang is

 33. Lydia

  Kots misselijk van dit droevig afscheidslied.
  Gaat hij dood of zo.
  Vreselijk !!
  Mijn moeder en oma hart breekt .
  Triest deze man heeft hulp nodig.

 34. Wesley

  Kan niets anders zeggen dat je een slappe ben

 35. Jessie

  Vind het zo jammer en schaamteloos dat je je eigen kleine jongen via een lied moet laten weten dat je afstand van hem neemt.
  Een goede vader zet zijn eigen kind op de 1ste plaats en niet een nieuwe vriendin.
  Heel jammer dit André.

 36. Mira

  Ik werd ook emotioneel toen ik het nummer hoorde. Niet omdat het lied mij raakte, maar om het feit dat André letterlijk zingt: ‘ Van nu af aan ga jij mij minder zien’. Die woorden doen zo’n pijn. Hoezo, minder zien? Door corona kon hij meer tijd met zijn gezin doorbrengen, maar voorheen zag hij zijn zoontje ook niet veel door zijn drukke schema. Het is maar waar je je prioriteiten legt. Mijn kinderen staan altijd op nummer 1. Daar komt niets of niemand tussen.

  Later als je groot bent en we praten
  Hoop ik maar dat je me niet verlaten hebt
  Om wat ik nu zeg.
  Het gaat er niet alleen om wat je zegt, maar vooral wat je uitdraagt en laat zien. Als je zoon er straks voor kiest om je niet meer te willen zien, dan heb je dat aan jezelf te danken. Er zijn zoveel relaties die stranden met kinderen in het spel, het verschil is dat die vaders wel hun kinderen het belangrijkst vinden.

Plaats reactie