Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland

Maxime Meiland is verschrikkelijk om mee te werkenVandaag vroegen wij aan onze bron een productiemedewerker van SBS6 wie nou het moeilijkst van de familie is om mee te werken als ze komen draaien voor een aflevering van Chateau Meiland.

Onze bron zei dat Erica echt de fijnste persoon is om mee te werken.

Ze is heel punctueel, eerlijk en zorgzaam voor de crew. Ze zorgt altijd voor de lunch en koffie als het productieteam er is”.

Martien blijkt ook een aardige vent te zijn achter de camera.

Martien maakt altijd een praatje met ons en zorgt dat alles geregeld is alleen is hij erg ongeduldig. Maar Martien kan ook echt wel boos worden. Er werd bijvoorbeeld een keer per ongeluk door een cameraman een vaas omgestoten tijdens het filmen. Martien was daar achteraf toch echt wel pissig over. Het bleek één van zijn favorieten vazen te zijn.

Maxime schijnt het lastigst te zijn om mee te werken.

”Maxime wil bijvoorbeeld vaak terugkijken wat er is gefilmd en soms wilt ze dat er stukjes niet uitgezonden worden.”


 1. Zou jammer zijn geen nieuw seizoen, ech een leuk en gezellig programma, , moeilijk om mee te werken maxime?ach zal wel mee vallen toch ? Je kan iemand nou eenmaal niet met elkaar vergelijken, ik vind ze leuk allemaal ,op hun eigen manier !,

 2. Caroline

  Maxime moet juist uit de serie,wat een irritant ,lui mokkel

 3. DeSmee

  Maxime krijgt sterallures .. in het begin vond ik ze wel leuk, maar de laatste serie ga ik me steeds meer irriteren aan haar. Harde stem, over het paard getilt kind (schuld Martien) kinderachtig en kan weinig horen. Daarnaast bemoeit ze zich overal mee en daar waar ze haar kroot kan drukken laat ze haar ouders werken. Zoals gisteren ..zij stond in de vrachtwagen en vader en moeder liepen te tillen. (zwanger) tja later toen bijna alles erin stond zie je ze wel sjouwen met een zware plastic box. Nee Maxime is zeer gezakt als Meilandpersoon. Martien geeft alleen maar af op Erica. Uitspraken als: ” Dat mens, stom mens, waar is ZIJ nu weer en zit ZIJ weer in haar kantoortje?, geven mij niet echt de indruk dat
  ze iets goeds kan doen en dat ze gelijk moet opspringen als Prins Martien iets vraagd. Erica is gelukkig nog steeds de normaalste.

 4. ikkem

  Het is maar een soapje, geniet ervan zolang het kan.
  Zij doen hun best om de kijkers te vermaken. 😉

Plaats reactie