Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland

Maxime Meiland is een nare divaLaten we beginnen met te zeggen dat we grote fans zijn van de Meilandjes en fanatiek elke aflevering kijken van Chateau Meiland. Maar op de aflevering die gisteren werd uitgezonden van Chateau Meiland waar onder meer de gender reveal party te zien was waar werd onthuld of Maxime een zoontje of een dochtertje krijgt is veel kritiek.

Veel kijkers vonden namelijk dat Maxime wel erg overdreven reageerde op de haarkleuring, maar het was vooral de toon waarop Maxime tegen haar ouders praat die bij veel kijkers walging opriep. Op Twitter spuwen veel kijkers hun gal over het verwende divagedrag van Maxime. Hieronder enkele reactie’s:

Wat vonden jullie ervan?


18 Reacties

 1. Inderdaad heel overdreven . Ze begint Inderdaad een beetje vervelend te worden. Arme Leroy. Ook haar achternaam bij verloskundige. Heeft hij daar niets over te zeggen

  • Suus

   Maxime begint een beetje een eigendunk te krijgen
   Denkt dat ze heel wat is en begint beetje met acteren..

 2. Frida

  Ik vind wel mee vallen over overdreven nou dat wordt hier ook gedaan maar. Denk ook aan de hormonen enz nu en valt niet mee als je steeds camera hebt gericht op je denk ik tis mooi programma en hoop nog doorgaat lange tijd Maxime lekker. Laten gaan het gezeur blijf vooral je eigen

 3. Fre

  Ik vind Maxime steeds irritanter worden hoe ze tegen haar ouders praat.
  Slecht voorbeeld voor de jeugd die er ook naar kijkt.
  Beetje respect mag ook wel.
  Snap trouwens niet waarom ze niet naar de kapper gaat om dr haar te laten verven, barsten van t geld maar moeten zelf haren verven.
  Plaatselijke kapper zou ook gesteund worden op die manier.

 4. Cisca

  Maxime is wat dat betreft net haar Vader. Als je dit altijd zo mee maakt met je Vader neem je dat misschien over. Denk ik. Ze doet net als haar Vader praten, zo verwijft, overdreven. Ik vind het goede woord niet dus kies maar.

 5. Brenda

  Zou Leroy wel weten wat een oerdomme vrouw hij aan de haak geslagen heeft. Kan zonder papa en mama nog niet naar het toilet, laat staan twee kinderen opvoeden. En hormonen of niet, maar zo onbeschoft hoef je niet naar je ouders te zijn. De BN’er status is haar duidelijk naar het hoofd gestegen.

 6. Willeke

  Heb me ook vreselijk geërgerd aan haar, meid doe eens volwassen.

 7. E. J

  Haar gedrag is nu eenmaal zo! Heeft echt niets met hormonen te maken! Gewoon een verwende puber!
  Leroy krijgt het nog zwaar met deze dame!
  Ze weet precies bij wie ze moet zijn! Haar moeder pikt haar gedrag niet altijd. Zoals te zien was bij het afbreken van het speelhuis in de tuin!
  Maxime schreeuwt al net zo hysterisch als haar vader!

 8. Janneke

  Ik vind dat Maxime inderdaad overkomt als een verwend kind en haar ouders wel met meer respect hoort te behandelen.
  Haar ongeboren kind heeft minstens recht op de naam van de moeder én de vader, ze was wel erg snel met haar achternaam bij de verloskundige!

 9. Annie

  Ik vind dat Maxima vreselijk iritant worden.ze gedraag zich zo kinderlijk jammer voor deze serie. Ze verziek het gewoon en waarom moet ze steeds zo vreselijk schreeuwen..nee zo jammer voor de anderen.

 10. Jenny

  Zou zelf een iets gaan doen,,, makkelijk geld binnen harken zo..
  Ja idd verwend nest.

 11. erg irritant pappaaaaaa die Maxime en gelden de corona regels niet voor hun 2 pers op bezoek volgens mij telde ik er 8 met Martine en Erica mee
  zoenen ,omhelzen is maar een vraagje ?

 12. Lotje

  Het is tv dus alles Wordt geregisseerd

 13. Trudi

  Leroy doe je best, optreden met zo’n tante.
  Ze heeft een man nodig die haar aan kan.
  Hoop dat jou het lukt.

Plaats reactie