Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Connie Breukhoven is ongelooflijk debielConnie Breukhoven wordt helemaal met de grond gelijk gemaakt door Jan Dijkgraaf, de biograaf van het boek van Martien Meiland. Jan vindt namelijk dat Connie Breukhoven helemaal is losgeslagen. Jan noemt haar in zijn podcast niet alleen ‘ongelooflijk debiel’, maar ook nog eens een goor wijf en daar blijft het niet bij.

We kunnen het hier wel allemaal uitschrijven, maar het is echt te erg wat er allemaal wel niet gezegd en beweerd wordt over Connie. Ook Ron Brandsteder krijgt er flink van langs en wordt beschuldigt van iets walgelijks.

De podcast van Jan kun je hieronder beluisteren, de aanval op Connie is te horen vanaf de laatste minuut 8 minuten van de podcast. In die 8 minuten worden ook Ron Brandsteder en Patty Brard aangevallen:


 1. Perry van Maasakker

  Geweldig eindelijk iemand die zijn mond opentrekt, die Conny Witteman want zo heet ze heeft nog nooit gewerkt, heeft alleen d’r vent leeggeroofd,kan nog een eens zingen, en het is toch om je rot te schamen met dat Botox gezicht op tv te komen, en een lekkere familie zoon en dochter halen de kluis leeg van vaderlief, wat een farce, groetjes perry herrie

 2. E.J

  Wat een volwassen gedoe! Fijn om elkaar zo af te kammen!
  Er is al genoeg agressie! Waarom dit,en waarom moeten wij dit weten!
  Echt onvolwassen gedrag! 👎👎👎👎👎👎👎😡😡😡
  Jan,reageer je ergens anders op af. Ga lekker hardlopen😉😉

  • willyverharen@gmail.com

   Ik noem het medemensen kapot maken! Zijn ze zelf foutloos? Is het echt nodig om met modder te gooien? Wees aardig voor je medemens ze hebben het al moeilijk genoeg! Wat deze biograaf doet is ons zijn smerigheid opdringen! Hou het lekker voor jezelf! Leven en laten leven!

 3. Gerard Veldkamp

  Ik ken die hele jan droeftoeter niet en die andere gast die mee

Plaats reactie