Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

SBS6-medewerker ontslagen door Martien MeilandEen aantal dagen geleden lieten wij weten dat Martien Meiland overhoop lag met de redactie van het SBS6 programma ”Wie van de 3.” Het werd op het matje geroepen door een eindredacteur en daar was Martien niet van gediend.

Zijn SBS-6 collega Britt Dekker zei hier het volgende over:

Martien is net als een kleuter apart geroepen en toen moest hij al zijn vragen laten controleren.”

Daar was Martien niet van gediend en Martien ging flink tekeer tegen de eindredacteur:

Ik zei tegen die man: ‘Wat lult u nou, ik word hier toch goed voor betaald? Dan wil je toch goed beslagen ten ijs komen?

Britt Dekker liet gisteren weten in de talkshow van Beau op RTL 4 dat deze eindredacteur inmiddels is ontslagen.

Nou, dit is wel sneu. Die eindredacteur is inmiddels ontslagen, dat is niet leuk.”

Beau schrok ervan dat ze de eindredacteur om die knullige reden hadden ontslagen en Martien die ook bij de talkshow van Beau aanwezig was om het nieuwe programma First & Last te promoten schoot in de verdediging.

Nou, moet je luisteren. Dat is toch niet raar? Ik ga niet alleen maar lijstjes krijgen van die mensen die daar werken.


26 Reacties

 1. Hendrik en Samantha

  Dat jullie melden dat Martien naast zijn schoenen loopt vind ik belachelijk want Martien loopt helemaal niet naast zijn schoenen. En dat vind ik heel erg dat jullie dit melden en dat z’n man ontslag krijg ja dat slaat idd helemaal nergens op. Maar daar kan Martien niks Aan doen dat is beslist achter Martien zijn rug om. En nu ineens krijgt Martien hier de schuld van. Wij zijn grote fans van de Meilandjes. Groetjes Hendrik Levinga en samantha Haverhoek en kids

 2. De mensen die in Wie van de 3 zitten om vragen te stellen moeten natuurlijk niet op een briefje al krijgen van de redactie moeten ze zelf bedenken, anders is het spel ook niet leuk meer om te doen en om naar te kijken.
  Martien heeft daar wel gelijk in het moet spontaan vragen gesteld worden en niet gespeeld worden.

 3. Jacqueline

  Martien heeft in deze kwestie gelijk. Als je zelf je vragen niet mag stellen, is het geen spontane quiz meer. Maar dat daarom een eindredacteur ontslagen wordt, is helemaal belachelijk. Dan wilden ze hem waarschijnlijk al kwijt en was dit het moment.

 4. Ronald

  Dat jullie deze misselijke droplul nog beschermen. Waardeloze nietsnut die door idioot te doen bekend is geworden en nu doet iedereen alsof hij nog iets nuttigs heeft te vertellen

  • Marlies

   Beste Ronald, kunt u mij vertellen aan welke kennis u refereert ter onderbouwing van uw afgeronde mening? Wellicht kan ik daar als behandelaar binnen de GGZ nog iets van leren….

 5. Simone

  De mensen gunnen het de Meilandjes niet

  • Pip

   Martien krijgt een veel te grote vinger in de pap. En dat terwijl het een enorm domme man is die zelfs het programma first en last niet begrijpt. Daarbij moet Britt ingrijpen.
   Martien is ongelofelijk naast zijn schoenen gaan lopen. Het eerste seizoen van het Chateau was echt leuk, maar toen hij dat geproefd had was hij binnen. Bakken vol geld voor deze aansteller.
   En nu voelt hij zich ook nog te goed om naar zijn werkgever te luisteren.
   Moet niet iedereen luisteren naar zijn baas. En ik krijg er geen bakken met geld voor zoals Martien.

   • Marlies

    Beste Pip, of wie u ook bent,

    Kennelijk gedraagt deze authentieke man zich op een wijze die u niet aanspreekt, of bevalt. Dat kan en dat mag, daar is helemaal niets tegen. Maar om respectloos iemand af te fikken, heb ik wat moeite. In uw reactie proef ik veel frustratie. Wellicht dat u daar eens naar kunt kijken. Het zal u een stuk milder maken. Vrijheid van meningsuiting is iets anders dan het uiten van een vrije ongenuanceerde mening.

 6. Betty

  Geen voorgekauwde vragen, lijkt mij onnodig met dit panel en voor de kijkers veel leuker. Dus, liever spontane vragen.
  En niemand meer ontslaan..groet betty

 7. Steenman

  Wees blij dat Martien en Britt goed onderzoek doen naar het beroep dat word behandeld, want dan pas word het spel eerlijk en spontaan gespeeld en kunnen de kandidaten door de mand vallen.
  En nee, Martien en Britt winnen niet altijd, dus ze spelen eerlijk.
  Dat die man is ontslagen, is niet de schuld van Martien en/of Britt.

 8. Pietje Bell

  Kan die Martien niet overal ontslagen worden? Wat een ongelooflijk overdreven gil nicht. Mijn tv gaat automatisch uit als hij in beeld komt.🤮

 9. LouiseS

  Vertel mij 1 programma dat spontaan is

 10. Nou ik wil graag even laten weten dat je kotsmisselijk wordt van die martien meiland denkt dat die leukste is en nu dat hij een beetje beroemd is denkt ie dat hij alles kan maken ik snap die ‘SBS 6 niet of alles om hem draait die nagemaakte eikel en inderdaad hij loopt naast ze schoenen die verboden vrucht

 11. Hans

  Kan dit enge, nagemaakte figuur niet van de beeldbuis verdwijnen?

 12. Er zal écht wel iets meer gebeurd zijn,achter de schermen,dan dit ene incident.Deze eind redacteur stond waarschijnlijk al op de”afschietlijst” en Martien Meiland heeft de weg geopend om lekker goedkoop van deze werknemer af te komen.

 13. Kees

  Martien je doet het goed in alle programma’s ga lekker zo door en blijf je zelf . ontspannende programma’s om naar te kijken

  • Stier

   Alles moet voorgekauwd worden, het moet gewoon spontaan blijven. Zijn volwassen mensen.
   Mensen zijn gewoon jaloers op famile Meiland

   Ontslag was niet nodig jammer

 14. Oma

  Misselijk als je zo in de belangstelling staat en dan nog trots zijn om iemand zijn brood uit zijn mond te halen walgelijk

 15. Jan Kleinmagelbrink

  Zelden een dommer en irritanter figuur op TV gezien dan die Martien Dochter Maxime komt al flink in de buurt trouwens. Krijg er spontane kotsneigingen van. En nee, ik kijk niet naar die shit Maar je kunt ze amper ontlopen, complete overdosis Je moet zelf ook wel behoorlijk achterlijk zijn als je dat leuk vindt

 16. Antje

  Schop die vent uit alle programma,s aanstellerij misselijk mannetje

 17. Christa

  Walgelijke man die Martien, en dan zorgen dat iemand die zijn werk doet hoe triest zijn orders ook zijn.
  Wie is Martien Meiland nou, een over het paard getrokken zelf made man die zich steeds meer rollen aanmeet.
  Praat half Frans omdat hij anderhalf jaar in Frankrijk heeft gewoont en een chateau gerund met zijn gezin, ouwe roddelqueen.
  En nu krijgt hij een tv podium dat hij ook maar half doet met zijn flapuit gedrag, triest gewoon.

 18. Feur

  Op donderden met Martien
  Wie is er nou de baas
  Haal hem van de tv
  En rest van de familie ook

 19. Erna

  Was?? Een fan van jullie, maar wat ga je jij nu verbeelden???
  Mensen ontslaan??
  Ik ben nu klaar met je arrogante gedrag.
  Wens Erica succes, maar zo een slimme vrouw..geld? Is aantrekkelijk snap ik, maar is dit normaal!

 20. Diana

  De vervelende keerzijde van bekend zijn is dat je soms veel shit over je heen krijgt. Heel Nederland kijkt dan mee en heeft een mening. Als men de Meilandjes of Martien zelf niet leuk vinden kunt u altijd naar een andere zender zappen. Het is nogal makkelijk om achter een schermpje je uit te laten over een persoon.
  Het wordt u namelijk niet verplicht te kijken. Het zegt zoveel over u zelf met hoe u in het leven staat door een ander openlijk in social media te bekritiseren.
  Ik zie Martien als een sprankelende persoonlijkheid die onbevangen eerlijk is. Hij verdiend zijn geld leuk, nou en? Ik zou het er niet voor over hebben, want ik ben mij mij er van bewust dat iedereen dan wat van je gaat vinden. Dat zou ik mij best kunnen aantrekken. Ik vind hem juist daarom een sterke persoonlijkheid hebben, ondanks met wat hij vroeger heeft meegemaakt als kind. Zelfspot en humor maakt van hem een leuke innemende persoonlijkheid.
  En alles in dit verhaal over het ontslag van een SBS mederwerker is vervelend, maar heeft ook een kant van het verhaal. Laten we alsjeblieft niet te makkelijk oordelen over een ander. Doe eens lief 😉

  • Joke

   Wat een geluk allemaal van deze azijnpissers. Heel veel commentaar op de Meilandjes die misselijkmakend is. De azijnpissers hebben zoveel commentaar dat ik denk dat zij altijd naar de programma’s kijken. Hoop dat de Meilandjes nog heel lang op de televisie te zien zijn. Knuffel Joke ❤❤

Plaats reactie