Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Roxeanne Hazes moet naar een psycholoogRoxeanne Hazes die een aantal dagen geleden nog woedend was op haar moeder Rachel laat in een openhartig interview weten dat ze sinds de coronaperiode naar een psycholoog gaat.

Roxeanne zegt hier het volgende over:

“In de coronaperiode was ik zoekende. Ik kon het geluk niet vinden. Dus ging ik naar een psycholoog. Er kwam een zootje bagger uit. Heel veel boosheid, maar vooraal veel verdriet en onbegrip over dingen die er vroeger zijn gebeurd.”

“Ik heb er nog steeds moeite mee om te drinken als mijn kind thuis is, ook al is het maar één wijntje. Ik kan zelf ook goed zuipen, ik ben geen heilige. Maar ik heb zo’n aversie tegen dronken mensen.”

“Ik heb nu een eigen leventje en ik denk dat ik een hele leuke moeder ben. Dat komt echt echt doordat ik veel dingen uit mijn jeugd achter mij wil laten. Dat gun ik mijzelf ook.”

Overigens is Roxeanne Hazes niet de enigste in de Hazes familie die naar de psycholoog gaat. Ook Monique de ex van Andre Hazes liet weten in therapie te zijn om alles wat Andre Hazes haar heeft aangedaan te kunnen verwerken.


 1. Cisca

  Wat wil je met zo een moeder en wat ik vandaag gehoord heb van haar vader verdiend ook de schoonheidsprijs niet. Rare familie heeft dat meisje !

 2. Paul

  Weggegooid geld

 3. Bianca

  Hoop dat ze alles een beetje een plekje kan geven.
  En daar helpt het niet bij dat iedereen haar family nog eens de grond in trapt.
  Iedereen leeft zijn leven en daarbij hoop ik dat dat gebeurt naar eer en geweten.
  Wie zijn wij om te oordelen niemand is perfect.

Plaats reactie