Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rene le Blanc heeft losse handjes en is zeer agressiefWe kennen de goedlachse Rene le Blanc allemaal van het SBS6 programma ‘Ik geloof in mij’ waar hij de absolute ster van het programma is. Het programma heeft een flinke boost aan zijn zangcarrière gegeven, maar Rene blijkt een behoorlijke gestoorde vent te zijn volgens zijn zoon.

Zijn 29-jarige zoon genaamd Nicky klapt uit de school en laat weten dat zijn vader een psychopaat is. Zijn zoon beweert namelijk dat hij een mishandelaar en een vandaal is.

Nicky de zoon van Rene zegt hier het volgende over:

“René was zeer agressief, hij sloeg mijn moeder toen ze zwanger van mij was. Mijn vader heeft ook eens met een baksteen de ruiten bij ons ingegooid en de keuken vernield. Mijn moeder heeft daar aangifte van gedaan.”

“Ook de huisarts van zijn moeder is op enig moment betrokken geweest bij de explosieve gezinssituatie.”

“René was een behoorlijke vreemdganger. In zijn voormalige woonplaats in de buurt van Arnhem kent iedereen hem als rokkenjager. Hij heeft mijn moeder flink bedrogen.”


20 Reacties

 1. Fre

  snap uberhaupt niet dat mensen hier naar kijken op tv. Walchelijke over het paard getilde man. En nu …..stoppen met deze man sbs6.

 2. Selma

  Dat is niet fraai ik heb dat ook mee gemaakt
  Toen ik hem op tv zag vond het al gelijk een naar persoon ik zei Die man klopt niet hij vind zich helemaal geweldig nou daar krijg ik dan koude rillingen van

  • Ger

   Ik kijk graag naar het programma en zit me elke keer weer te pletter te lachen om dat zelf ingenomen gedrag van de tot de” A status” doorgedrongen top artiest met zijn gigantische ego

  • JP

   Arrogante Sukkel‼️‼️‼️‼️

 3. Hanny

  Ik denk er net zo over wat een over het paard getild naar ventje

 4. Joop

  René is puur amusement waar velen zich kapot om lachen. Alleen ziet hij dat zelf niet. Een narcistische karikatuur doet het goed op tv en een schot in de roos voor de kijkcijfers van SBS. Genieten toch met de clowns in dit programma? Niet serieus nemen dus.

 5. Anna

  Er is plek genoeg op Mars voor de kleuter Hazes en zijn speelgoed eend.

  • Het is triest gesteld

   Ik vindt het persoonlijk onacceptabel dat personen welke niet tot nauwelijks in staat zijn om zelfstandig en objectief beslissingen te nemen worden geëxplodeerd door zogenaamde tv zenders. Dit puur voor het (leed vermaak) van de simpele toeschouwers. Zou het in deze tijd niet eens tijd worden dat dit soort leedvermaak en het belachelijk maken van (zwakbegaafden) eerst getoetst wordt voordat deze worden tentoongesteld aan de simpele kijkers van betreffende zenders. Zo ook de Meilandjes, dit soort types zouden moeten worden beschermd. Al is het puur voor voor zichzelf. Het niveau daalt met de dag en de zenders welke dit soort pauper uitzenden zetten de de kijker op hetzelfde niveau. Voor sommige zal dat wel even een doordenkertje zijn….

 6. Jan

  Jan

  Ja afvoeren de arogantie ten top snap niet dat zoiets op tv komt een schandaal voor de zender hij kan beter meedoen aan het nieuwe programma hoe sla ik me Wijf murf

  • Leo Kersten

   Laat René toch geloven dat hij een artiest is.we dromen allemaal wel eens toch hij droomt de hele dag.

 7. Rene

  Vind zo wie zo van mannen die vrouwen of kinderen wat aandoen walgelijke nietsnutten

 8. Ron

  Hij is ook geen zanger maar hij denkt dat hij dat is. Daarom nodigen mensen hem uit en het is vertier op tv .

 9. Annie

  Ik vind het zo vreselijke kerel
  Doet of hij zo geweldig is .
  Moet wel zeggen na zó kop kijk ik niet.en het heel program vreselijk
  Die René 🤮🤮

 10. Henk

  Een grotere nietsnut bestaat er niet op deze aardbol😂😂😂

 11. Penelope

  Wat is zijn vrouw onderdanig voor hem.dat moet die hebben dat ze hem aanbidden.bahbah met geld uitkrijgen nog niet.

Plaats reactie