Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland

Meilandjes verdienen flink op verkoop boerderijDat Martien Meiland binnenkort gaat verhuizen naar zijn nieuwe villa in Noordwijk die hij heeft gekocht met zijn eigen geld voor 2,6 miljoen wisten we al. Maar het was nog niet duidelijk of de boerderij in Hengelo waar ze op dit moment nog wonen al verkocht was en voor welk bedrag.

Daar kunnen we vandaag dus eindelijk antwoord op geven, want de verkoopakte is nu officieel getekend. En de Meilandjes hebben weer een enorme klapper gemaakt, want ze verkopen de boerderij in Hengelo met een flinke winst. En dat is behoorlijk knap omdat de Meilandjes er zelf nog niet zo heel lang wonen en er niet veel verbouwd is.

De Meilandjes kochten de boerderij in Hengelo voor een bedrag van 955.000 euro en hebben de boerderij verkocht voor een bedrag van 1.085.000 euro. Dat betekent dat ze er een flinke winst op hebben gemaakt. De winst bedraagt 130.000 euro en daar moeten de Meilandjes normaal gesproken toch wel een aantal dagen voor werken. Hier lees je hoeveel dagen de Meilandjes normaal gesproken voor dit bedrag moeten werken en we kunnen je alvast verklappen dat het er minder zijn dan je denkt, want ze verdienen tegenwoordig bakken met geld.


  1. Geef maar 500000 aan mij van dat geld

Plaats reactie