Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

André Hazes geeft Monique flinke trap naHypocriet Andre Hazes heeft Monique voor de zoveelste keer veel pijn gedaan met zijn walgelijke gedrag. Het zal voor Monique dan ook de druppel zijn geweest dat Andre dit weekend een slijmpost over zijn nieuwe schoonfamilie online zetten. Monique is er nu echt helemaal klaar mee en besloot gisteren om Andre te ontvolgen op haar Instagram account en de verlovingsring van Andre definitief af te doen.

Bij radio Veronica werd er in het programma Veroncia Inside met Wilfred Genee even flink ingegaan op het walgelijke gedrag van Andre Hazes. De mannen namen geen blad voor de mond en vinden zelfs dat Andre Hazes geen normen en waarden heeft en knettergek is.

Hieronder vind je het gesprek over Andre Hazes tijdens de radio uitzending.

Sidekick Niels van Baarlen: “Die André Hazes had nu toch ook weer een foto gepost met z’n nieuwe schoonvader?”

Collega-sidekick Rick Romijn: “Hij is knettergek. Ik weet niet of ik hem nog volg. Ik vind het zo’n…”

Nieuwslezeres Florentien van der Meulen: “Ik vind het zo raar. Het lijkt net alsof hij haar een trap na wil geven ofzo.”

Niels: “Dat doet hij ook. Ik denk dat André Hazes zichzelf onsterfelijk waant. Zoiets van: dit is wie ik ben, dit hoort bij mijn leven en de rest zoekt het maar uit.”

Rick: “Vinden jullie André Hazes jr. nog net zo leuk als twee of drie jaar geleden?”

Niels denkt dat André geen normen en waarden heeft. “Als je een beetje gewoon de sociale waarden en normen tot je neemt, dan doe je dit soort dingen niet.”

Rick: “Als je ziet hoe Marco Borsato uit elkaar gaat met Leontine, dan is dat wel wat respectvoller.”

Niels: “Het is toch niet leuk als je zegt: ‘Dankjewel voor je vriendschap, jouw steun en vertrouwen, maar vooral wie je bent. Gefeliciteerd schoonpapa.’ Dan denk ik: Jezus jongens, hé.”

Rick: “Het is vier weken!”

Niels: “Ja, dat wij weten. Maar dit doe je gewoon niet.”

Presentator Wilfred Genee: “Hij liep bij Monique de deur uit en toen zei hij: ‘Die zien we nooit meer terug.’ Daar kwam het wel op neer eigenlijk.”


14 Reacties

 1. Lydia Guldemond

  Hij kan er niets aan doen te veel genen van zijn moeder die heb ook nog nooit gedeugd.Ze gaan voor het geld van zijn nieuwe schoon pa

 2. Ine

  En vice versa vermoed ik..echte empathie ver te zoeken bdzds

 3. Jb

  Idd het is een arrogant ventje aan het worden ben nog steeds hazes fan maar wel van senior laat die kwal maar eens volwassen worden

 4. Angelina fleur

  Je bent gek de fam hazes heeft zelf genoeg daar heb jij haar vader niet bij nodig well de fam monique stelletje armoedzaaiers hun wagens vallen van ellende uit elkaar hahaha laat die jongen gewoon met rust en lekker leven genieten van ze leven jaloerse mensen heb je over al he ziekelijk walgelijk nou ik gun ze alle plezier toe hoop nog dat ze binnen kort ook nog zwanger is moge god hun getuige zijn gun het hun .

  • Ze is helemaal geen type voor kinderen ze is teveel met de eigen bezig dus dan moet die weer een ander zoeken

  • Nou ik gun hem niets liegen en bedriegen heb je het huwelijk aanzoek zeker niet gezien hoe erg hij het vond wat hij haar allemaal had aangedaan en hij had er zo spijt van en er was maar een vrouw en dat was Monique hoe erg kan je zijn hij is schaamteloos geen woorden voor

 5. Annie

  Hoe is het mogelijk
  Dat geld toch alles kapot maakt
  Moeder is een vreselijke haai
  Zij is een vreselijke leugenaar
  De exs wat te oud van André
  Brigitt is ouder en daar heb mevrouw het niet over.en wat dacht zij van haar zelf.

  q

 6. Judy Boukens

  Zoals wat André jr zegt tegen kleine andre. We gaan onze p***** kleien. Dat zeg je niet in het bijzijn van een jong kind. Inderdaad heeft André Hazes jr geen normen en waarden

 7. Ad kivits

  André is gewoon ,n heel vervelend ventje geworden,en moet snel van het tv s scherm worden verwijderd, ik denk dat veel mensen het met mij eens zijn.

 8. Blijf maar gewoon

  Zucht! Ik ben Andre, Monique en Rachel- moe. Sterker nog; ik ben die helemaal spuugzat. Door naar het volgende onderwerp, graag!

 9. Blijf maar gewoon

  Oh en Sarah en paps natuurlijk ook. Hoe kon ik hen nou vergeten…….

 10. Rina

  Geen podium meer geven walgelijk dit gedrag van Dre ,
  Monique ,never nooit meer terug nemen.

 11. Ralph

  Pooier zoekt pooier… Uhm ik bedoel soort zoekt soort.

Plaats reactie