Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique in therapie door Andre HazesMonique Westenberg heeft de hulp ingeschakeld van therapeut Maartje. En Maartje is geen onbekende want ze mag ook Marco Borsato en Leontine Ruiters tot haar klantenkring rekenen.

Monique Westenberg heeft eerder laten weten het heel zwaar te hebben sinds Andre Hazes een abrupt einde maakte aan de relatie en voor zijn nieuwe liefje Sarah koos. Monique zag de breuk totaal niet aankomen en om nu de donkerste dagen uit haar leven door te komen krijgt ze therapie van Maartje.

Wat Maartje nou precies voor therapie geeft weten wij niet. Maar ze noemt zichzelf ook wel de master in happiness. Op de foto zien we dat de sessie te maken lijkt te hebben met gekleurde stiften en het opschrijven van je gevoelens en het tekenen van figuren. Zo heeft Monique op de foto heel cryptisch “diep in de min” opgeschreven. Het is al de tweede sessie van Monique dus waarschijnlijk doet het haar goed. Hopelijk heeft Monique hier heel wat aan en kan ze haar leven weer oppakken en die kwal van een Andre Hazes vergeten en wordt ze snel weer gelukkig in de liefde.


 1. Franck

  Neeee joh, kom op hoor. Wees jezelf.
  Gaat de oude liefde boven jou nieuw ander leven? Koppie op meid. Grtjes Franck uit Den Haag

 2. Cisca

  Laat ze maar blij zijn dat ze van die “kwal ” af is. Ze is al meerdere malen bedrogen door die ex van haar. Hij doet alles om maar in de schijnwerpers te staan, vandaar dat huwelijks aanzoek. Over een tijdje is ze blij dat ze van hem af is. Laat ze maar luisteren naar het liedje van André Hazes Sr.; Zeg maar niets meer. Dat gaf mij in 1982 troost maar klopt nog steeds. Sterkte !!!

 3. Thiea

  Ze kan wel beter krijgen dan die kwal hij is niet te vertrouwen en gaat van de hak op de tak . Hij is haar niet waard.

 4. E.J

  Sterkte,Monique! Je kan HET,
  HIJ IS HET NIET WAARD DAT JE ONGELUKKIG BENT,
  Het komt goed! 👍🍀🌻

 5. Gm

  Beter dat ze van die waterhoofd af is sterkte Monique

 6. Svm

  Moet die achterlijke wijf weer in de belangstelling staan, jammer he nu moet je weer je eigen centen verdienen

 7. Y.I.D.

  Wat een zelfingenomen mannetje die Andre Hazes. De roem is naar zijn hoofd gestegen. Hopelijk wordt hij zelf een keer als oud vuil aan de kant gezet. Dan weet hij ook hoe dat voelt.
  Veel sterkte Monique de komende tijd. Ook jij komt hier uit.

 8. Hennie

  Proberen te vergeten meisje
  Dat kan jij zeker je hebt al zoveel met dat mannetje meegemaakt
  Hij is jou niet waard
  Veel sterkte

Plaats reactie