Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zusje van Sarah reageert op relatie van Andre en SarahJulia het jongere zusje van Sarah heeft voor het eerst gereageerd op de relatie van haar oudere zus Sarah en Andre Hazes. Ze zegt niks bijzonders maar wat ons opvalt is dat waar Sarah een vast klant lijkt te zijn van de plastische chirurg, lijkt het bij Julia nog redelijk puur natuur te zijn.

Onlangs dook er een foto op van hoe Sarah er voor haar cosmetische ingrepen uitzag. Duidelijk wordt dat haar uiterlijk dan ook een flinke verandering heeft ondergaan. Wij adviseren Julia dan ook niet het voorbeeld van haar oudere zus te volgen.

Over de een vraag over de relatie van haar oudere zus Sarah met Andre Hazes was Julia kort maar krachtig en liet het volgende weten:

”Hier doe ik geen uitspraak over. Dan zal je ze echt even zelf moeten spreken!.”

Hieronder een foto van Julia en daarnaast zit de moeder van Julia en Sarah en die lijkt ook aardig verbouwd.

Deel deze juice!
  1. Die is heel wat mooier dan haar zus houden zo en word niet van plastic

  2. Cisca

    Mama heef het voorbeeld aan dochter Sarah gegeven. De boodschap was; Als je “echt bent ben je niks. “. Jammer hoor. 25 jaar en dan al zoveel dingen laten doen. Ja Andre- tje valt daar wel op want die is ook zo nep. Walgelijk stel. Ze kan niet van de bezette man afblijven want dit was niet de eerst zoals we al konden lezen.’

  3. Ada van hemert

    Ach laat ze toch ze houden alle bei van drank hij is losgeslagen en zij ook dit houd geen stand erg zielig voor hun

Geef een reactie