Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Paul de Leeuw en Astrid Joosten weg bij Op1Er is al langer veel kritiek op Paul de Leeuw volgens vele kijkers en bekende nederlanders is hij namelijk niet geschikt als presentator bij Op1. Hij stelt namelijk nooit kritische vragen is slecht geïnformeerd, altijd jolig en maakt misplaatste grappen.

Paul de Leeuw heeft volgens de kijker alle journalistieke waardigheid uit het programma gehaald wanneer hij samen met Astrid Joosten het presentatie duo is op de vrijdagavond.

Door komt nu verandering, want waren het eerst voornamelijk de kijkers die zich irriteerde nu blijkt ook de omroep zelfs zich mateloos aan Paul te irriteren.

Inmiddels weten wij dat de omroep heeft besloten om Paul en Astrid te ontslaan en ze na juni niet meer terug te laten keren voor een nieuw seizoen van Op1.

Paul zal dus nog maar een aantal maanden te zien zijn en bronnen bevestigen dat Paul woedend is op de omroepbazen. Hij vindt dat ze zich te veel laten beïnvloeden door de kijkers en het tijd nodig heeft voordat de vrijdagavond geaccepteerd wordt zoals die nu is. Helaas is Paul blijkbaar vergeten dat het bij televisie maken vaak draait om de kijkers.


  1. Fre

    enorme blaaskaak die zichzelf grappig vindt.

  2. Annie

    André gaat altijd vreemd
    Het is een vreselijke kwalletje .hij heb het wel van zijn moeder.
    Heb ook nooit gezegd ook al heel jong.

Plaats reactie