Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Connie Breukhoven: gaat niet goed met mijn zoonDe zoon van Connie Breukhoven is eergisteren met spoed opgenomen in het ziekenhuis, omdat hij corona heeft. Connie geeft onder de foto een update over zijn status en laat weten dat het vrij slecht met hem gaat.


  1. Ellen de jong

    Hoop dat hij snel opknapt .

  2. Willie Wie?

    vond het al zó onmogelijk spannend met mijn schoonzus (vroeger ook vriendin toen ik nog in A’dam woonde) en later óók nog mijn broer. het gaat verschrikkelijk op en af en je verkeert constant tussen hoop en vrees. de eerste heeft het hoogstwaarschijnlijk via het ziekenhuis (wel steeds na elk onderzoek getest) of de thuishulp opgelopen. (haar 84-jarige nog thuiswonende moeder heeft mij al vóór die tijd verteld dat zijzelf tot 3x toe ’n besmette hulp in huis heeft gehad, maar zèlf niets mankeerde). mijn broer heeft zware longproblemen door zijn vroegere werk, maar heeft het volgens mij door zijn in het ziekenhuis opgehoogde dosis medicijnen gered. ik zit na 2 maanden spanning nog steeds vast in mijn ademhaling merk ik; kun je nagaan wat dat je als moeder doet……………. heel veel sterkte en van harte beterschap!

Plaats reactie