Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

BEWIJS: Nieuw liefje hazes heeft gezicht verbouwdWij kwamen onderstaand bericht tegen van een tijdje geleden over het nieuwe liefje van Andre Hazes. Hierin wordt duidelijk dat Sarah zich maandelijks laat volspuiten om er uit te zien zoals ze er nu uitziet. Volgens dit bericht laat ze 1,0 ml filler in haar jukbeenderen spuiten en onder dit bericht vind je nog een foto waarin lip fillers worden gepromoot met ook een foto van Sarah. Heeft Andre Hazes de nuchtere Monique hiervoor verlaten.

Hieronder nog een video van Sarah waarin je kunt zien hoe erg haar lippen zijn opgespoten.

 1. Cisca

  Zielige vrouw hoor die Sarah dat ze een man van een andere vrouw moet afpikken en een kind zijn Papa. En dat ze nep is dat kan iedereen zien, kijk maar eens naar haar lippen. Zo jammer want volgens mij kan ze best zelf een man zoeken die wel vrij is.

 2. Car O'lientje

  Sarah is de Iris Hond onder de junkies; alleen maar aanpappen met bezette kerels.
  Dit soort type ‘vrouw’ wordt voor heel even gelukkig in haar verdere sneue leventje als ze een ander de vernieling in kunnen helpen. Je ziet het karakter bij deze al af aan haar geknutselde, arrogante en uitgestreken smoel. Lelijk mens van binnen en buiten. Net zoals dat gedrocht van Hazes dus.

 3. Jan gre

  Ik vind dat grietje echt lelijk. Hoe ziek moet je zijn om je zo te verminken.

 4. Caroline

  Wat een engerd

 5. Rob

  Kan iemand me uitleggen wat er nou mooi is aan die opgespoten lippen? Wat een verminking van wat ongetwijfeld een leuk uitziende, mooie meid had kunnen blijven…
  Over innerlijke schoonheid heb ik het maar niet🥴

 6. Hannie

  Wat een NEP mens,met die volgespoten lippen.🤮
  Maar past goed bij de Hazes,ook allemaal nep.
  Monique moet blij zijn dat hij van hem af is,,,,nooit meer terugnemen…
  Jij verdiend zoveel beter☘

 7. Mary

  Vreselijk takel jezelf niet zo toe. Knap is het niet hoor. Alleen je haar is mooi. Echt zonde. En dan drank en drugs ???had je zo’n rot leven. . Zonde Andre

 8. Annie

  Je blijf wat je ook laat verbouwen
  Als joj ouder word dan ben je een zombie.en nu lijk je ook nergens op
  Wat je ook doe je kan niet tegen
  Monique.helemaal puur.en jij ben de helft jonger.

Geef een reactie