Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nieuwe vriendin Andre Hazes is geen lieverdjeHet is natuurlijk erg pijnlijk voor Monique dat Andre Hazes haar weer verlaten heeft voor een andere dame. Sarah is het nieuwe liefje van Andre Hazes en we melden al eerder dat Sarah waarschijnlijk zwanger is van Andre Hazes en dat maakt de situatie alleen nog maar pijnlijker.

We hebben inmiddels een aantal verhalen gehoord over Sarah en ze schijnt geen lieverdje te zijn er wordt gezegd dat Sarah de ex is van Lil Kleine en dat ze al met hem aan bezig was toen Lil Kleine nog met zijn bekende ex Monica Geuze een relatie had en dat Sarah ook de reden is voor de definitieve breuk tussen Lil Kleine en Monica.

Maar het verhaal neemt nog een bizarre wending. Want niet veel later toen Monica een nieuwe vriend kreeg de voetballer Lars Veldwijk was Sarah ook de reden dat Monica en Lars uit elkaar gingen.

Sarah ontmoeten Lars in een Rotterdamse club en daar is het misgegaan ze is zelfs met hem naar huis geweest. Lars en Monica hadden ook nog een kind samen. Deze breuk komt dus ook op naam van Sarah.

Toen Monica het nieuws hoorde dat Andre Hazes zijn verloofde Monique had verlaten voor Sarah heeft Monica meteen contact gezocht met Monique om haar te vertellen over Sarah en wat ze allemaal geflikt heeft.


23 Reacties

 1. Draai stoel

  Dat hoofd, hoe kan jezelf zo laten verminken.

  • Helen Verbij

   🤮🤮Ik word kotsmisselijk van die asocialen.Ze hebben de mentaliteit van een regenworm.

  • Monique

   ik vind het allemaal wat eerst monique dan Maasland dan monique weer en nu een alles nep meisje ga zo door Hazes leuk voor je zoontje om later te weten wat zijn vader allemaal heeft gedaan toppie denk je ook wel eens na en ik ben reuze nieuwsgierig of je moeder hier wel blij mee is

   • Donja

    Monique is een hele mooie vrouw.
    Andre gaat terug naar Monique,want daar vindt hij rust.Zijn hersenen zitten nu in zijn ballen maar niet voor lang.Gelukig is Monique heel stabiel en wacht rustig af ,totdat de hersenen de ballen weer afstoten

  • Janssen

   👍ik dacht al dat ik de enige was die er zo over dacht.

 2. Cisca

  Dus een goeie voor Andre Hazes Jr. Hij merkt nog wel wat hij voor gevallen is. Dit blijft niet. Op zijn knie-en gaat hij terug naar Monique en dan maar hopen dat ze er niet meer intrapt want zo dom lijkt ze me toch niet.

  • Kevin

   Je moet wel iets hebben wil je voor dit gedrocht vallen gadverdamme man. Waarom altijd als iemand mooie lieve vrouw heeft verpest je het ? Snap het echt niet Dre, heel veel andere zouden willen dat ze zo vrouw als Monique hadden. Je bent erg dom bezig hoop dan ook dat dit je duur komt te staan en laten we hopen Monique nu niet meer liefde emoties laat spreken, snap het maar al te goed. Maar je maakt je zelf ook niet makkelijker als je hem weer terug zou nemen.

  • Nelly

   Dom andre zo lieve vrouw als hij had gooit hij weg voor weer een ander en maar blijven liegen dat hij met monique zou trouwen echt walgelijk arme zoontje dat hij zo vader heeft heb geen woorden hiervoor

  • hassan

   Monique is een oud wijf André heeft groot gelijk lukt het niet met sarah dan zoek hij geen oude vrouwen meer over 10 jaar is Monique bejaard.

   • Jolanda Bruse

    Monique ziet er 10 x beter uit als die jongere troel met opgespoten lippen..
    En hoop 1 ding…dat die troel hem de bons geeft of bedonderd..dat hij dan eens na denkt wat ie aan de kant heeft gezet…want spijt krijgt ie en dan is het te laat ! En laat Monique nu maar een leuke relatie vinden dat verdient ze met die kleine dre…een man die er geheel ook voor hun is..een normaal gezinsleven ..🤛❤

 3. Rotterdamseeliteclub

  Ze is ook helemaal niet clean snap niet hoe ze daar bij komen die neus valt er vandaag of morgen nog eens af

 4. Wilfrid van Heeswijk

  Ik vraag me af wat echt is aan Sarah?
  Haar verhaal, lichaam, gezicht alles nep en gemaakt, getver

 5. Geer

  Wie wil daarmee gezien worden?

 6. Freek

  Wat een zoeloe lippen

 7. Melvin en Nathalie

  Je ziet aan die arrogante verbouwde bakkes al wat voor een vals loeder dit gedrocht is. Past dus goed bij de omhooggevallen ‘ artiest’ Dree de smeerpijp.
  Veel plezier met elkaar!

  • Diny

   Waarom moeten die meiden van die afschuwelijke Donald duck lippen hebben. Ziet er niet uit.

 8. André

  Ik zeg Duck Face…. Ehhhe. D moet en F zijn.

 9. Els

  Wat een lekijk mens en echt een valse smoel…arme Drè. Je had een prachtvrouw….

 10. Mike Stars

  Andre , je had een mooie lieve zorgzame vriendin, ook nog de moeder van een jongetje. Ik denk dat jullie allebei het zelfde probleem hebben .
  Monique kom op er zijn betere mooie lieve mannen die je waarderen.
  Dre ………jongen wat ben jij verkeerd bezig , als de verhalen die lezen waar zijn.
  Je kan beter gewoon vrijgezel blijven , en denk maar aan 1 liedje TROUW NOOIT VOOR JE VEERTIG BENT ………….

 11. Hans

  Wat een WC bril lippen.Wat een neus.
  Wat een ASO wijf.Verslaafd,verbouwd,maar past prima bij Andre Aso.Pracht stel

 12. Yuliya

  Miss- silicone🤣

 13. Fatime Eva igneczi

  Het is gewoon een vieze walgelijke gore mannetje. Hij verlaat zijn prachtig gezin voor zo’n opblaasbare pop alcoholist en drugsverslaafde

 14. Ria

  Ik hoop dat ie flink op zn bek gaat en dat mo een lieve eerlijke man tegen komt

Plaats reactie