Het laatste showbizz nieuws

Big Brother

Nick verliest iedere maand 1500 EuroDeel deze juice!
  1. Stammeleer

    Dit is een antwoord v.mij op een oud bericht.Dat zal wel zijn door de corona en omdat je mee doet aan BB ER ZIJN MENSEN DIE HET VEEL MOEILIJKER HEBBEN KINDEREN DIE GEEN ETEN HEBBEN SPRIJS JE GELUKKIG ALLES KOMT GOED TOCH BIJ JOU MOEILIJK MOET JE HET TOEN NIET GEHAD HEBBEN WANT JE EX VRIENDIN KON JE TOEN JE NOG IN HET BBH ZAT EEN NIEUWE HOND KOPEN ZE WAS ALLES VOOR JOU MAAR TOCH ZIJN JULLIE KORT NADAT JE BB NIET HAD GEWONNEN UIT ELKAAR GEGAAN IK WAS DAAR HARD VAN VERSCHOTEN ZIJ WAS TOCH JE GROTE LIEFDE ZO ZIE JE MAAR WAAROM WORD NIET VERTELD EN HOE GAAT HET MET MICHEL JULIE NAOMI EN LIESE EN THOMAS EN DE ANDERE XS BEWONERS IK HOOR OF LEES AF EN TOE NOG IETS OVER JILL ZE DOET HET ZEER GOED IK HEB JE WEL ONLANGS OP TV GEZIEN ALS DJ HAD JE ECHTE NAAM ER NIET BIJ GESTAAN HAD JE NIET HERKEND MET JE WITTE PRUIK OP WENS JE NOG VEEL SUCCES ALS DJ.EN HOOP DAT JE DROOM OOIT UITKOM V.JE RESTAURANT EN IN JULLIE LEVEN .IK HEB NOG ENKELE DELEN VAN JULLIE IN HET BBH.OP MIJN DIGIBOX STAAN DIE IK NOOIT ZAL VERWIJDEREN ZO KAN IK DE LAATSTE 5 DIE TOEN NOG IN HET BBH.ZATEN AF EN TOE EENS NAAR KIJKEN NAAR KIJKEN NAOMI WAS ER TOEN AL UIT.

Geef een reactie