Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland

Meilandjes nemen een moeilijk besluitNa de waarschuwing van de arbeidsinspectie omtrent Claire nemen de Meilandjes nu een drastisch besluit. Van de arbeidsinspectie mag Claire namelijk niet meer dan 5x per jaar in beeld verschijnen wegens kinderarbeid.

Er is nu maar één oplossing voor en dat is dat Claire tijdens de opnames verplicht naar de crèche gaat. Volgens Martien is het namelijk niet te doen om Claire de hele tijd buiten beeld te houden als de camera’s draaien dat kun je het kind ook niet aandoen.

Maxime Meiland zei hier het volgende over:

“Ze gaat nu dan wel extra naar de opvang, maar er zijn ook dagen dat dat niet extra kan. Dan is ze bij ons thuis en dan moeten we haar continu uit beeld houden. Zij weet dat, ze heeft dat echt wel door.”

“Ja, vreselijk. Ik kan niet anders zeggen. Ik vind het ook moeilijk tijdens de opnames.”

Martien Meiland had hier ook wat over te zeggen en zei:

“Ze was 1,5 in Frankrijk. Toen stond er al een camera op haar. Dat kind is niet beter gewend.”

“Ze kent de regisseur en de productie al anderhalf jaar; dat is familie. Als we nu een scène aan het doen zijn en Clairtje komt en zegt: ‘Opa, appelsap!’, dan moeten we stoppen en naar de keuken en een iPad aanzetten.”


 1. Chero

  Ach ja wat geld al niet kan doen, zo te zien boven het geluk van je kind

 2. Ik vindt het maar onzin dat Claire niet op beeld mag want zo hoort er gewoon bij en vanavond zie we haar nog wel volgens mij en 3 of 4 keer en daarna niet meer dacht ik en familie Meiland jullie mogen van mijn elk dag wel chateau Meiland doen heb ik geen heekel aan dus want jullie zijn fantastisch en ik hoop dat er heel veel mensen er na gaan kijken want dan blijven jullie hopelijk vaker te zien op tv dus en vanavond kijken hoe iedereen ???? Groetjes Maire

  • Peter

   Clair wordt niet gedwongen. Ze hoort gewoon bij het gezin. Wat mij wel stoort zijn de reclame filmpjes met kinderen en kinderen inzetten om geld in te zamelen.
   Dat moet verboden worden.
   Ik erger mij daar elke avond aan.

 3. Val

  En die afleveringen van die grote gezinnen, kinderen zijn daar ook meer dan 5x in beeld.

Plaats reactie