Wij melden al eerder dat de kijkers en een aantal bn’ers klaar waren met Paul de Leeuw als presentator bij Op1 op de vrijdagavond. Nu heeft ook Imca Marina van zich laten horen. Maar Imca komt niet tot deze conclusie door te kijken naar Op1, maar Imca was daar als gast en vindt dat Paul zich schofterig tegen haar heeft gedragen.

Imca Marine zegt hier in een interview het volgend over:

“Het was aardig om bij Op1 te zijn, maar je komt gewoon niet aan het woord. Ik had zo te doen met René Mioch. Hij was middenin een zin toen Paul riep: ’Code oranje’. Het is een schat van een man, maar Paul is niet zo geschikt voor dit soort programma’s.”

“Hij is uitermate getalenteerd voor amusementsprogramma’s, maar dit ligt hem niet. Hij moet spelletjesprogramma’s doen en mensen in de maling nemen. Dát doet ’ie leuk. En als je Paul ziet met kinderen met het Downsyndroom is hij verschrikkelijk Iief.”

Ik ben van mening dat de redactie te veel onderwerpen in deze uitzending had gepropt. Als je het laatste item bent, komen de presentatoren in tijdnood. Ik vond dan ook dat er twee gasten te veel aan tafel zaten, René en ik hadden er eigenlijk niet in gemoeten.”