Henk Krol is nog steeds hartstikke boos op Eva Jinek liet hij in een interview weten. Henk Krol werd een tijdje geleden uitgenodigd door Eva Jinek om te komen praten over de in opspraak geraakte declaraties van onder meer een blik stroopwafels van 43 euro.

Henk Krol zegt hier het volgende over:

Eva heeft mij voor een miljoenenpubliek zwaar beledigd. Het is een akkefietje van augustus vorig jaar, maar de zaak is allerminst met de mantel der liefde bedekt. Eva bleef mij maar stelselmatig betichten van gesjoemel met een declaratie voor een paar blikjes stroopwafels. Nou, ik schiet met mijn boosheid zeker niet in mijn eigen voet, want programma’s genoeg die me wel keurig behandelen en waar ik welkom ben.

We zijn nu een halfjaar verder, maar ze heeft nog steeds niet gereageerd op mijn verzoek om eens bij mij langs te komen. Zolang dat niet gebeurt, kan ze mijn bijdrage aan haar programma wel vergeten!

Hieronder kun je het interview met Eva Jinek terug kijken waar Henk Krol zo boos om is.