Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ruud de Wild en Sylvana Simons hebben ruzieRuud en Sylvana kennen elkaar van vroeger ze waren namelijk collega’s bij de muziekzender TMF. Nu interviewt Ruud politieken figuren voor zijn programma ”Ingelijst” alleen wil hij niet afspreken met Sylvana Simons omdat hij haar te polariserend vindt en dat schoot Sylvana Simons in het verkeerde keelgat. Want volgens Sylvana is Thierry Baudet wel te gast geweest in het programma van Ruud en als iemand polariserend is dan is Thierry het wel aldus Sylvana.

Dit is wat Ruud de Wild hierover zei:

“Sylvana ken ik van vroeger, toen we allebei presentator waren bij TMF. Nu is ze lijsttrekker van BIJ1. Ik begrijp haar missie, alleen vind ik dat ze er hard ingaat, daar hou ik niet zo van. Iedereen die z’n nek uitsteekt moet worden gehoord, maar het is de toon die de muziek maakt

“In dit programma wil ik het leuk houden en ik weet niet of dat kan met Sylvana. Dan wordt het snel polariserend, daar is dit programma niet voor bedoeld. Ik vind deze tijd best lastig, hoe we de nieuwe spelregels proberen vast te leggen. Als witte man moet ik oppassen met alles wat ik zeg.”

“Sylvana is overigens ook niet ter sprake gekomen als kandidaat.”

Sylvana Simons reageerde hier weer en zei het volgende:

“Ik was het niet van plan, maar truth be told: een tijdje geleden ben ik meermaals uitgenodigd in de show van mijn oude collega en die uitnodigingen heb ik afgeslagen. Toen was ik blijkbaar niet ‘polariserend’.”

Hierna plaatsten Sylvana nog onderstaande op Twitter die gericht was op Ruud zijn uitspraken:


  1. Cisca

    Duimpje voor Ruud, niet voor Sylvana die erg overdrijft met alles wat ze doet. Niks deugd meer aan Nederland. Volgens mij allemaal aandacht vragen van haar. Top Ruud !!!

Plaats reactie