Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland

Familielid moet verplicht Chateau Meiland verlatenHet nieuwe seizoen van de Meilandjes gaat bijna van start, maar één familielid zal er nauwelijks meer in te zien zijn. Erica Meiland zei hier in een interview het volgende over:

“Onze kleine Claire gaat er dit seizoen min of meer uit.” En de reden? De inspectie van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft ingegrepen. Claire mag maar 5 keer per jaar op tv komen. “Erg jammer, ook voor de kijkers (…) Claire hobbelde altijd gewoon mee, maar de inspectie doet net alsof ze hard aan het werk is. Als wij nu aan het draaien zijn en Claire zit ergens waar wij moeten zijn, dan moet zij uit beeld: Kom maar meid, ga hier maar even achter de iPad – wat ze helemaal niet wil.”

“De producent is met een advocaat bezig om te kijken of we er iets tegen kunnen doen, want het is niet werkbaar. De eerste drie afleveringen is ze waarschijnlijk nog wel te zien, maar ja, daarna kwamen er twee dames van de inspectie…”


 1. Hendrik

  Wat zielig deze ambtenaren. Dit is nou echt een zielige en macht misbruikt. Ga toch eens wat nuttigs doen. Dan mensen pesten.

 2. Gerard

  Hebben die nu echt niks beters te doen. Denk dat er op andere plaatsen heel wat harder controle nodig is.
  Maar dit is makkelijk natuurlijk.
  Nederland gaat naar de knoppe met hun belachelijke regeltjes.
  Vroeger was ik trots dat ik Nederlander was, tegenwoordig schaam ik me vaak. We zijn ook al een tijd weg uit Nederland

Plaats reactie