Jeroen van der Boom wordt in het mediawereldje er vaak van beticht dat hij een nare man is. Maar in een interview met fotograaf William Rutten liet Jeroen van der Boom zich van zijn emotionele kant zien en liet hij weten dat hij lang last heeft gehad van een stemmetje in zijn hoofd.

Volgens Jeroen had dit te maken met zijn onzekerheid, maar echt heel veel dieper gaat hij hier niet op in, maar dat komt ook omdat William Rutten hier niet verder naar vraagt.

William Rutten vraagt Jeroen nog wel een aantal andere dingen. Waaronder wat zijn grote droom was, hoe hij bij de Toppers kwam en hoe hij als coach bij The Voice of Holland aan de slag kon gaan. Jeroen zei hierover het volgende:

De droom van Jeroen van der Boom:

,,Mijn grote droom was om zanger te worden voor bruiloften en partijen”.

Zijn doorbraak:

 ‘Jij bent zo’. ,,Het kwam op een moment dat ik het helemaal niet aan zag komen. […] Ik voelde aan alle kanten dat het misschien wel ging lukken met dit liedje.”

Over de Toppers:

,,Ik werd eruit gepikt door Gordon.”

Over The Voice of Holland:

,,Ik werd hiervoor gevraagd en ik wist helemaal nog niet wat ik ging doen. Ik was de eerste coach. Natuurlijk waren de grote en gevestigde jongens gevraagd, maar die durfden het niet aan.”

Over waar Jeroen zich druk over maakt:

,,Ik kan mij soms druk maken om dingen die na drie weken weg zijn. […] Ik denk nog steeds elke dag dat ik opnieuw moet doorbreken. Waarom?”