Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland

Erica niet mee naar nieuwe villa Martien MeilandEerder melden we al dat Martien Meiland een prachtige villa had gekocht van maar liefst 2,6 miljoen euro in Noordwijk. Maxime Meiland had een weekje daarvoor al een eigen woning gekocht met haar vriend in Noordwijk. En wij waren in de veronderstelling dat Erica met Martien mee zou gaan naar zijn immense villa, maar dat steekt toch anders in elkaar.

Het lijkt erop dat de familie definitief uit elkaar valt. Woonde ze in Frankrijk nog gezellig samen in het chateau en daarna in hun eigen huisjes op het landgoed in Hengelo daar is nu niks meer van over. Erica is namelijk ook opzoek naar een eigen woning en gaat niet mee met Martien Meiland naar zijn villa. Wat dit in de toekomst betekent voor het programma is niet bekend, maar waarschijnlijk wordt het allemaal veel minder spontaan dan tot nu toe het geval was.


  1. Straatmadelief

    Ik kan me voorstellen dat ze nu liever dicht bij haar moeder wil blijven wonen.

  2. Rene

    Hoe kan ik me uitschrijven

Plaats reactie