Albert zei, een tijdje terug in Shownieuws, het volgende: “Ik hoop wel dat hij het ook voor zichzelf leuk vindt. Het is natuurlijk een verschil of je een hond leuk vindt omdat je er lekker mee kunt wandelen en kroelen of dat je hem leuk vindt omdat je er publiciteit mee genereert.

Gordon zegt daarop het volgende. “Ik zal je vertellen: ik vond het zó misselijkmakend“, zegt hij in gesprek met Radio 538. “Ik heb hem ook een bericht gestuurd van: ‘Sorry hoor, maar als je dit soort dingen gaat denken… We kennen elkaar al zo lang. Dat ik een hond ga nemen voor de publiciteit?!” “Moet ik hier dan rijker of beroemder van worden?!“, vraagt ‘ie zich hardop af. “Dan denk ik: sodemieter op, man.

Ik heb natuurlijk niet het makkelijkste jaar achter de rug en een van de dingen die mijn therapeut zei was: ‘Waarom neem je geen hond?’ Toen dacht ik: ja, dat is eigenlijk een heel goede oplossing. Daar kun je al je liefde aan geven. Er ligt geen coke meer op de grond bij mij in de keuken, dus hij kan gewoon veilig rondsnuffelen.” Ook wilde hij ‘m eigenlijk vernoemen naar zijn valse stiefzuster Gerard Joling, maar “dan moet je de hele dag die k*tnaam roepen“.