,,De twee hadden die avond een feestje in Hoorn. Op de terugweg zouden ze hoogoplopende ruzie hebben gekregen.”

,,De politie die al was geïnformeerd, stond hen bij Sonja’s huis op te wachten. Sonja stapte totaal overstuur uit en Barry vluchtte weg. De politie heeft nog naar hem gezocht om zijn verhaal aan te horen, maar van wat wij hebben begrepen, hebben ze hem niet te pakken gekregen. De politie is met Sonja mee naar binnen gegaan en daar zijn ze tot half drie in de nacht gebleven.”

,,De volgende ochtend kwamen er vriendinnen van Sonja en sindsdien heeft niemand haar meer gezien. Ook Barry heeft zich niet meer vertoond. Wij denken dat Sonja is ondergedoken. Iedereen in Bergen maakt zich zorgen om Sonja. Van de buitenkant lijkt het alsof ze heel gelukkig is en iedereen begrijpt ook dat ze dat beeld in stand wil houden. Maar het lijkt dus allesbehalve een mooi plaatje. Zij en Barry hebben een behoorlijk explosieve relatie. Niemand begrijpt waarom ze bij hem blijft.”

Ook de politie reageert:

,,We hebben op vrijdagavond inderdaad een melding voor die straat in Bergen gekregen. Het klopt dat we daar naartoe zijn gegaan. Uit privacy overwegingen kunnen wij echter niet meer dan dat zeggen.”