View this post on Instagram

Waarschijnlijk blijf ik Juniper haar hele leven vertellen dat ze hier in dit hoekje ter wereld is gekomen🙋🏻‍♀️. Een tip die ik de eerste keer dat ik hem hoorde zéker niet ter harte heb genomen. Het laten filmen van de geboorte van je kindje. Ik moest er niet aan denken en heb het daardoor de eerste twee keer ook niet gedaan. Maar gelukkig heb ik vriendinnen die door mijn eigenwijsheid heen prikken (hoi Marije. @lovelylane.nl ) waardoor mijn zusje de geboorte en eerste ontmoeting met Juniper voor ons heeft gefilmd. Hoeft echt geen professionele bevallingsfilm te zijn, mijne is een donker filmpje van 3 minuten en 16 seconden maar ik ben er zo blij mee. Wat is dat bijzonder om zelf terug te kunnen zien. Iedere keer als ik het filmpje terugkijk vallen me andere dingen op, de rust en kracht die ik uitstraal. De ruimte die onze verloskundige me geeft om het zelf te doen. Hoe Arie liefdevol mijn gezicht dept met een koud washandje, de verbazing als hij ziet dat het hoofdje al staat omdat ik volledig stil en rustig ben. De opluchting en lach op ons gezicht als ik Juniper gezond en wel op mijn borst leg en we haar voor het eerst kunnen zien en voelen. Hoe ik mijn zusje vertel dat ze haar naam als tweede naam draagt. Echt, als je net als ik eigenwijs bent: die beelden koester je voor eeuwig. Ook van mijn eerste twee ziekenhuisbevallingen had ik ze achteraf zó graag gehad. Ter verwerking, en ook om later aan de kinderen te kunnen laten zien.♥️ foto’s door @latoyavandermeeren voor @artipoppe

A post shared by Romy Boomsma 🌿 (@romyboomsma) on