Het laatste showbizz nieuws

Utopia 2, Utopia nieuws

Utopia-koppel Bas en Do uit elkaarBas zegt hierover het volgende:

”Loslaten. Blijft één van de moeilijkste dingen in het leven. Willen blijven vasthouden tegen beter weten in. We hebben een hele mooie en intense tijd gehad en ik ben je dankbaar. Dankbaar voor jouw onvoorwaardelijke liefde. Dankbaar voor al jouw steun. Dankbaar voor alle mooie momenten die wij samen hebben mogen delen, van ons begin in een kunstmatige omgeving en ons begin in de werkelijkheid. Elkaar kwijt zijn en weer terug vinden. Samen bouwen aan iets moois en in een crisis belanden. We hebben echt alles al meegemaakt. En we bleven het proberen. Misschien wel tegen beter weten in. Maar nu is het voor ons allebei beter om onze eigen weg te gaan. Om het vertrouwde los te laten en alleen verder te gaan.

Ik ga ons missen.
Tegen beter weten in.”

Deel deze juice!

Geef een reactie