“Gisteren postte ik een foto van onze kleine Kiki die een heel schattig roze mondkapje droeg met kleine hondjes erop”, zegt ze op Instagram Stories. “Hier kwamen heel veel lieve reacties op, maar (uiteraard) ook een paar vervelende.”

“Nu krijg ik wel vaker reacties reacties die minder leuk zijn”, vervolgt ze. “Dat kan, want uiteraard heeft niet iedereen dezelfde mening. Maar dit keer raakt het mijn (moeder)hart.”
“Beschuldigingen dat we onverantwoord bezig zijn en ons kind in gevaar zouden brengen. Vervolgens vragen mensen zich af of ik hiervoor betaald krijg?!

Bijzonder als dat de eerste gedachte is wanneer je een foto ziet van een klein meisje dat eventjes een mondkapje wilde dragen net zoals papa & mama. Totaal onschuldig en veilig. Ik hoop dat sommige mensen niet altijd maar wolven in het bos blijven zien waar ze niet zijn”,