Het laatste showbizz nieuws

Utopia 2, Utopia nieuws

Rowena uit Utopia 1 deelt hartverscheurend bericht over overleden zoontjeView this post on Instagram

01-06-‘20. Gisteren precies 3 maanden geleden dat wij in het zh waren voor de “bevalling”. Op de verloskundige afdeling waar alle babytjes worden geboren. Onze baby was nog niet vanzelf losgelaten in mijn baarmoeder dus moesten de weeën opgewekt worden d.m.v vaginale medicatie. Half 10 in de ochtend de 1ste ronde, 17:16 werd ons zoontje geboren. Alles zat er al aan. Vingertjes, teentjes, oortjes, oogjes, mondje en overduidelijk een jochie. ☺️? Omdat alles nog zo fragil is kwam de placenta niet mee dus moest ik nog om 19:30 naar de OK om de rest te laten verwijderen (curettage). Dit wilde we eigenlijk voorkomen i.v.m littekenweefsel wat kan ontstaan. Wat moet, dat moet. Ondertussen kreeg ik ook nog koorts van de naweeën en het bloedverlies. Gelukkig heb ik een oersterke man naast mij die ten alle tijden naast mijn zij stond en nog steeds staat. Het verdriet voor mannen is net zo groot. We waren om 23:30 thuis… Na de bevalling wordt je kindje in een bakje met ijswater gestopt zodat hij of zij mooi van kleur wordt en je er nog in alle rust afscheid van kan nemen. Dit heeft veel goeds gedaan voor ons verwerkingsproces. Ik deel dit omdat het alle rationele te buiten gaat en wij de impact van een missed abortion pas ontdekte op het moment dat het zover was. Ik kan je vertellen dat het een golf van emoties is. Pijn, verdriet en toch zo liefdevol omdat het je kindje is en blijft… Vanaf moment 1 dat je weet dat je zwanger bent staat je leven op z’n kop. Alles draait om de baby. Wij waren al 4 maanden op weg. Onderschat het niet, hoe ver je ook bent in de zwangerschap, de verbinding met je kind is gelijk aanwezig. Letterlijk en figuurlijk. Het is en blijft iets magisch hoe wij mensen ons kunnen voortplanten. Daarom kies ik elke dag ook weer voor liefde. De magie kunnen zien in de kleinste dingen. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Remember that!?✨? #love #magic #choices #consciousness #missedabortion #taboedoorbreken #baby

A post shared by ROWENABAIERL.NL (@rowena_baierl) on

Deel deze juice!

Geef een reactie