View this post on Instagram

Morgen gaan de gyms weer open. Wat een dag wordt dat. Na al die maanden. Sportscholen kunnen minder mensen tegelijk bedienen voorlopig, vanwege de 1,5m maatregel (swipe). Maar leve de thuiswerkers. Nu mensen meer ruimte hebben om hun eigen dagen in te delen, kunnen ze komen trainen op tijden die je voor de quarantaine daluren noemde in de fitnessbranche. In onze gym programmeren we de hele dag door lesuren om die reden. En we houden ook de buitenlessen nog even aan, zodat we echt alle leden weer kunnen ontvangen in deze unieke tijd. Ik hoop, en denk, dat thuiswerken één van de dingen is die we blijven doen straks. Dat werd voor de nabije toekomst al verwacht, de Coronacrisis heeft die ontwikkeling alleen maar versneld. Schitterende kans voor ondernemers, en zeker in de fitnessbranche. Ik heb afgelopen maanden veel nagedacht over die opmerking die je steeds hoorde; we kunnen toch ook gewoon thuis of buiten trainen? En dat is ook zo. Dat kan. En dat gebeurt gelukkig veel. Ik denk dat de meerwaarde van een gym tweeledig is. Professionele begeleiding (kennis, ervaring, aandacht), natuurlijk. Maar een gym is daarnaast vooral een community waar je in stapt. Een plek die je motiveert, een omgeving die je uitnodigt in beweging te blijven. Als een sportvereniging. Dat is waar ik zelf ook het meest naar uitkijk, morgenochtend als om 7u de lessen beginnen; die gezichten weer te zien, trainers (m/v) in contact met leden, leden met elkaar. Nog even geen high Fives en hugs komende tijd, maar wel weer samen aan de slag. Ik maak een ronde langs alle locaties morgen. Tikje sneller emotioneel door de onderbroken nachten hier thuis. Met een brok in de keel op de fiets dus waarschijnlijk. Een jankend gutmensch after all! Veel plezier morgen allemaal! 🤸🏽💕

A post shared by Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) on