Utopia Nieuws ✅

Het laatste Utopia 2 nieuws

Chateau Meiland

Nadège woedend op Meilandjes na ontslag
Nadège plaatsten bovenstaand op Facebook in het Frans na haar ontslag. Wij hebben het even vertaald voor jullie:

Vandaag 24 juni ben ik erg teleurgesteld meer werk, ze lieten me terug naar huis gaan en gaven mezelf de schuld dat ik niets deed !!! terwijl ik zogenaamd deel uitmaakte van hun familie !!!

Bedankt voor al je berichten de familie heeft me niet langer nodig het enige positieve is dat ze me mijn salaris geven aan het einde van mijn contract, dat wil zeggen eind augustus !! het was het niet waard om mij zoveel dingen aan te bieden, het was slechts een parade voor televisie en het zag er goed uit !!! Het zijn mensen die geen gevoelens hebben in tegenstelling tot wat ze zeggen !!!

Ik hou echt van je beoordelingen !!! eigenlijk weet je niet alles wat er achter de achterkant van het decor gebeurt !!!


  1. Frida

    Ik weet niet of dit allemaal waar is, ze is meegeweest op vakantantie naar Spanje en ik vind dat ze uitermate liefdevol behandel is, dus waarom nu met stront gooien? De Corona heeft er flink inghakt bij de familie en dan kun je er ook niet werken. Vind het niet leuk dat de familie zo vies wordt weggezet, ze hebben haar met veel liefde in hunuis en familie opgenomen en dat natrappen is helemaal niet nodig!!!!

Plaats reactie