Alsof de nachtmerrie nog niet erg genoeg was na mijn plotselinge operatie van een paar dagen geleden, ging de nachtmerrie nog even door.. Eergisteren is onze kleine meid met hoge koorts opgenomen in het ziekenhuis, en inmiddels liggen we hier al 2 dagen samen.. maar het goede nieuws is wel nu dat de koorts weg is 🎊 en wij morgenvroeg weer lekker naar huis kunnen!! Door alle heisa rondom het Corona Virus wilden de artsen het zekere voor het onzekere nemen aangezien Marley nog zo jong is, en daarom hebben ze allerlei testen gedaan en nu is het gelukkig helemaal goed. Ik kan morgen met een gerust hart het ziekenhuis verlaten en dubbel zoveel gaan genieten van onze lieve schat. 😍ZOVEEL RESPECT voor iedereen hier in het ziekenhuis die haar zó goed in de gaten hebben gehouden! Heel veel liefs van ons 😘