Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Utopia 2, Utopia nieuws

Jens en Mylene laten zien hoe lenig ze zijn


View this post on Instagram

FOREVER YOUNG ?? #date

A post shared by Jens Somers (@jens_utopia2) on


  1. Nannan

    Jessie met een ander mokkel in Parijs. Ja mooi weer spelen van geld van utopia 2? Hij het financiële mannetje en niemand had het in de gaten dat hij met pecunia van de utopianen zich zelf kon verrijken . Hij is te lui om in de gewone wereld te gaan werken. Ach ja hij kan lol maken van achtergehouden geld van utopia 2. Bravour miezerig mannetje met een hoge dunk van zichzelf. Hij had Merel nodig om aan zijn gerief te Komen. Merel heeft zich laten misbruiken door dat enge ventje.hij dacht de winnaar te worden van utopia 2.mooi niet gelukkig niet.

Plaats reactie