Utopia Nieuws ✅

Het laatste Utopia 2 nieuws

Utopia 2, Utopia nieuws

Wraakaktie van Shelley op de andere stream
  1. Yara

    Shelley, lieve schat, ik snap jw frustratie ook al ben ik het niet altijd helemaal met je eens, maar Merel houdt gewoon een schild voor zich van bikkelharde power vrouw, iemand die bevoorrecht is, in werkelijkheid is het een zwaar onzeker en zielig mens. Kijk maar hoe ze zich uitslooft voor Jessie. Hoe zelfverzekerd ven je als je zo aan je uiterlijk moet sleutelen, nog erbij zo jong, hoeveel kilo’s is ze miet afgevallen om een beetje aandacht van een man? Wst een voorwaarde om een relatie met een man te beginnen zeg. Ronduit zielig! Jens had her niet mooier kunnen verwoorden. Jessie weet niet wat hij met zijn gevoelens moet doen, en is jaloers dat hij je niet kan hebben, ach zag Merel er maar zo uit. Franny doet alsof ze onzeker is, intussen gebruikt ze dat als escape van haar losbandig en ongetemt bestaan De judas pursang. Gerrit smeekt om aandacht en baalt van je afwijzingen, ondanks Franny elke kans pakt om haar honger te stillen en Gerrit daar gretig gebruik van maakt is nog onvoldoende om je te vergeten. Franny us goeskoop, weet dat en doet daarom zo lelijk tegen je. Mylene idem dito, ze dacht binnen te komen als de hotte ex van Gerrit maar Gerrit erkende Shelly als zijn topper. Als wanhoopsdaad een relatie met Jens aangaan om Gerrit te triggeren is totaal mislukt. Ze heeft alleen zichzelf ernee, want Jens is niets als Gerrit en ook niet verliefd. ‘Wie een kuil graaft voor een andere’ princupe Daar raak je depri van. Shelley die je tijd, foe je ding en blijf geen wrok koesteren. Ga desnoods wat bijleren of studeren als ze he ieder keer daarop willen pakken en probeer meer te helpen, het gaat je lukken knapste meid in Utopia!

Plaats reactie