Het laatste showbizz nieuws

Utopia nieuws

Romy voelt niks meer voor CemalGisteren is Cemal eindelijk teruggekomen uit Turkije waar hij zijn biologische vader voor het eerst zou ontmoeten. Ondanks het warme onthaal aan de Poort door Romy die hem dagen heeft moeten missen lijkt het erop dat de vlam tussen die twee weer flink gedoofd is.

Als Billy en Romy buiten op het terrein aan het vegen zijn verteld Romy namelijk aan Billy dat ze blij is dat Cemal terug is maar ze een duidelijke afstand voelt. Romy denkt nog dat hij met zijn hoofd in Turkije zit. Maar dat is niet het enigste Romy miste ook haar steun en toeverlaat toen Benjamin Utopia verliet. Ze had het hier erg moeilijk mee, maar kon hierbij niet op steun rekenen van Cemal.

Romy laat aan Billy weten dat het tijd is voor een serieus gesprek tussen haar en Cemal over hoe de relatie verder moet.

Geef een reactie