De klokt slaat half tien, maar nog geen teken van Cees in de keuken. Cees is verantwoordelijk voor het ontbijt van de gasten in de B&B. Jessie overlegt met Rowena of hij Cees moet wekken of dat ze zelf het ontbijt voor de gasten moeten maken.

Rowena laat aan Jessie weten dat Cees het altijd leuk vindt om  het ontbijt te doen. Hierop besluit Jessie naar de slaapkamer van Cees te lopen en hem te wekken. Op dat moment komt ook Karin binnenlopen en die gaat zich er ook mee bemoeien en zegt tegen Cees dat het al tien over half tien is. Jessie laat weten dat hij dit net met Cees heeft besproken. Hierop raakt Karin geïrriteerd en ze laat Jessie duidelijk weten dat ze het tegen Cees had. Karin en Jessie lopen beide naar de keuken en hier laat Karin  weten dat Cees verantwoordelijk is voor het ontbijt. Jessie begint hard te roepen dat het duidelijk is dat Cees alle verantwoordelijkheid van de B&B op zich neemt.

Karin Laat Jessie weten dat hij zich er niet mee moet bemoeien en dat die opmerking voor Cees bedoeld was. Jessie is er klaar mee en loopt weg volgens hem valt er niet met Karin te praten.