Jessie is samen met Cemal die als model fungeert, Gina  als fotograaf en Billy als assistent bezig om foto’s te schieten voor zijn #teamjessie t-shirts. De drie zijn buiten bezig totdat Ruud opeens komt aanlopen en aan Jessie vraagt wat er gebeurd. Jessie legt uit dat ze nieuwe foto’s aan het schieten zijn. Ruud snapt hier niks van en begint aan Cemal te vragen wat er met de vorige foto’s is gebeurd. Dit vind Jessie buitengewoon vervelend van Ruud, omdat Cemal bezig is met poseren. Jessie vraagt aan Ruud of die zijn model met rust wilt laten.

Dan begint Ruud Jessie aan te vallen over het feit dat de t-shirts met #teamjessie alleen maar bedoeld zijn om mensen voor zijn karretje te spannen. Jessie zegt tegen Ruud dat die er niks van snapt. Ruud zegt nog een aantal dingen en  loopt hierna boos weg.