Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Dagboek van slachtoffer doet Marco Borsato de das om


Iets langer dan een jaar geleden deed een jonge vrouw officieel aangifte tegen Marco Borsato wegens misbruik. Ze beweerde in de aangifte dat ze vanaf haar 15e is misbruikt door Marco.

Misbruik

Marco zou een huisvriend van de familie zijn geweest en toen de vader van het meisje overleed zou hij zelfs een rol als stiefvader hebben gehad. In de Telegraaf deed deze vrouw uitgebreid haar verhaal. Ze zou ontzettend bang zijn voor Marco en daarom al die tijd geen aangifte durven te doen.

De dame in kwestie liet het volgende weten:

,,Ik ken Marco vanaf mijn geboorte en zeker na het overlijden van mijn vader heeft hij veel lieve dingen voor me gedaan. Hij was er op mijn diploma-uitreiking, hij kocht een fiets voor me, ging met me winkelen. Maar je kunt de dingen die goed gaan niet wegstrepen tegen de dingen die verkeerd zijn gegaan. En er is ook veel niet goed gegaan. Mijn moeder werkte voor Marco en zodoende kwam hij regelmatig over de vloer. Het misbruik begon na de dood van mijn vader. Ik voelde me smerig om wat hij met me deed maar durfde me niet te verzetten omdat ik bang was voor de gevolgen.”

Pas na sessies met psychologen waarbij volgens de aangifte ook Borsato aanwezig was en huilend zijn verontschuldigingen aanbood, voelde de inmiddels jonge vrouw zich gesterkt om de gedragingen van de zanger aan de kaak te stellen.

Geluidstapes

Inmiddels zijn we dus een jaar verder en liet John van den Heuvel weten dat er ook geluidstapes zijn waarop verschrikkelijke dingen te horen zijn die als bewijs gebruikt zullen worden. John is ervan overtuigd dat deze vrouw de waarheid spreekt en Marco schuldig is.

Dagboek

Maar er is ook nog een dagboek van deze vrouw waarin ze de verschrikkelijke dingen die ze met Marco meemaakte in opschreef toen ze 15 jaar was. Door het dagboek begon de zaak te rollen, want de moeder van het meisje vond in 2019 het dagboek en las daar de angstaanjagende passages over het misbruik van haar dochter door Marco. Het misbruik zou vijf jaar lang hebben geduurd.

Nu gaat het dagboek gebruikt worden als ondersteunend bewijs tegen Marco indien het openbaar ministerie zal overgaan tot vervolging. Want hoewel er dus veel bewijs lijkt te zijn doormiddel van de verklaring van het slachtoffer, de geluidstapes en het dagboek lijkt het allemaal wel heel lang te duren bij het OM. En dat is meestal geen goed nieuws. Laten we hopen dat het OM snel met een statement komt waarin ze zeggen en onderbouwen wat ze met de zaak gaan doen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jaajaa Marco binnenkort gaan de netten zich voor je sluiten.
Zelfs je goedgelovige fans moeten er dan aan geloven. 😆