Het laatste showbizz nieuws

Glennis Grace, Shownieuws

Glennis Grace zoekt weer ruzie in kapperszaak


Voor Glennis Grace was 2022 echt een verschrikkelijk jaar. Door de Jumbo rel waarbij ze het minderjarige personeel mishandelde belanden haar hele carrière in het slop.

Glennis lijkt toch nog een spaarcentje te hebben. Ze viert op dit moment namelijk vakantie op Curaçao. En in een eerder filmpje wat ze zelf online plaatste haalde ze keihard uit naar haar ‘zogenaamde’ vrienden die haar hebben laten vallen tijdens de Jumbo rel.

Het leken allemaal steken richting haar ex beste vrienden Fred van Leer en Edsilia Rombley die Glennis terecht keihard lieten vallen toen ze zich als een tokkie liet gaan in de Jumbo.

Maar nu krijgt Glennis een koekje van eigen deeg. Want als ze bij de kapper zit op Curaçao en begint te filmen dan roept de eigenaar van de kapsalon dat ze moeten stoppen, want hij wil niet met haar geassocieerd worden. Ja, dat is toch vrij pijnlijk voor Glennis.

Hieronder het filmpje van in de kapperszaak.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eens een tokkie ……. altijd een tokkie

Nog steeds een GROTE BEK !!! En waarom niet in een ouderenhuis ?? Madam krijgt weer een voorkeursbehandeling terwijl ze daar in de Jumbo er een bende heeft geschopt samen met dat snotjoch van haar en haar ingehuurde criminelen. Had ze vantevoren moeten bedenken voordat ze de medewerkers ging toe takelen en de Jumbo ging verbouwen dat ze niet herkend wilde worden. Van mij had ze mooi een half jaar in het gevang door mogen brengen samen met dat onopgevoede jong van haar, dan had ze nu niet zo op Curaçao zitten blèren, ze blijft toch een ORDINAIRE ASO !!!

Ik hou niet van mensen cancelen. Bij stennis disgrace is het terecht…het is bewezen..ze krijgt nu zg taakstraf…niet meer boeken …ze deugt niet..en verwende zoontje ook niet. Die gaat gewoon door met criminele zaken…wordt opgepakt…gaat nog een paar keer flink de mist in..en mag nog paar jaar zitten. En hier heb ik geen glazen bol voor nodig.