Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Heks Patty Brard neemt ons al jaren in de maling


Een paar dagen geleden lieten wij weten dat niemand minder dan Patty Brard ook grenzen over is gegaan met het schreeuwen en uitschelden van redactieleden. En dit terwijl Patty bij Shownieuws maar van de daken schreeuwde dat ze Matthijs van Nieuwkerk moesten ontslaan wegens dit gedraag. Nou nu is Patty dus zelf ontslagen bij Talpa, want haar contract wordt niet verlengd.

Het AD dat zich baseert op berichtgeving van Story komt namelijk met het verhaal dat Patty regelmatig redacteuren van Shownieuws de huid verrot schold.

De redacteuren waren bang voor Patty. Ze waren niet bestand tegen de schreeuwende scheldkanonnades van mevrouw Brard. Het was zelfs zo erg dat drie redacteuren daardoor in de ziektewet belanden. Overigens was Patty ook geen vrienden met haar collega Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker. Ze eiste dat ze nooit met hem in één uitzending zou komen te zitten bij Shownieuws.

Patty zelfs zei dat ze er niet tegen kon dat er spelfouten in het draaiboek stonden van Shownieuws. Dan ging ze uit haar plaat. Dus een spelfout triggerde Patty al om de hardwerkende redacteuren helemaal verrot te schelden. Moet je nagaan hoe heks Patty was als er per ongeluk een keer echt iets fout ging.

Maar goed wij hadden niet anders verwacht van Patty of moeten we liever zeggen Petula, want dat is haar officiële voornaam en zeg nou eerlijk dat klinkt wel als een heks uit een Disney film. Wij wensen Petula heel veel sterkte met het vinden van een nieuwe baan. Hopelijk zijn RTL en de publieke omroep niet zo stom om deze heks aan te nemen.

WIJ ZOEKEN REDACTEUREN!

Ben je dol op roddels en achterklap en heb je een neusje voor het vinden van juice over bn’ers en heb je ook nog eens een scherpe pen dan zoeken wij jou! Help ons als vrijwilliger met het schrijven en redigeren van artikelen. Heb je interesse stuur ons dan een mailtje naar: info@utopianieuws.nl

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties