Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jonge meiden werden gewaarschuwd voor Danny de Munk


Gisteren werd bekend dat er aangifte is gedaan wegens verkrachting tegen Danny de Munk. Dit zou jaren geleden hebben plaats gevonden toen Danny nog speelde in de musical Ciske de Rat. 

Danny de Munk ontkent de aantijgingen en zijn advocaat Royce de Vries de zoon van Peter R. de Vries zegt er het volgende over:

,,Laat staan aan strafbare feiten. Inmiddels is cliënt bekend met de identiteit van de aangeefster. Dit bevestigt voor hem dat de beschuldiging ongefundeerd is”

Maar Yvonne Coldeweijer laat weten dat dit pas het topje van de ijsberg is, want er zouden veel meer dames slachtoffer zijn geweest van Danny de Munk. Yvonne laat zelfs weten dat jonge meiden die werkten bij de musical Ciske de Rat werden gewaarschuwd voor Danny om uit zijn buurt te blijven en helemaal niet alleen met hem naar een kamer te gaan.

 ,,Ongelofelijk hoe dit niet eerder is uitgelekt. Ik ken iemand die op dat moment echt nog maar net 18 was en backstage werkte, die werd breed gewaarschuwd voor zijn gedrag.”

,,Zorg vooral dat je niet alleen met hem bent zeiden ze.”

,,Mensen vergissen zich wat er allemaal achter de schermen gebeurd. Ik werd als stagiaire al voor verschillende mensen gewaarschuwd.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarom worden alleen mensen met geld beschuldigt van misbruik en dergelijke.
Ik lees zelden tot bijna niet dat mensen die geen euro hebben beschuldigd worden.????? Ik geloof er allemaal geen reet van. Als dat soort vreselijke dingen je overkomen praat je er meestal niet eens over……

Ga even met Danny alleen de kamer in en laat ons weten of je je broek aan mocht houden :p

Wat een onzin reactie. Alsof geld het enige motief zou zijn om iets te onthullen. Misschien zijn mensen bang, onzeker, twijfelen geen kennis van wat hoort en niet hoort….of bij wie ze moeten zijn met hun klacht.

Als je na zo’n lange tijd ineens aangifte gaat doen heb je er (als er al iets gebeurt is) géén hinder van ondervonden! Typisch dat na The Voice nu iedereen lastig gevallen is, ik twijfel er niet alleen aan, ik geloof het ook niet!

Ik heb het idee dat ze allemaal op geld uit zijn en het is wat je zegt, allemaal BN die beschuldigd worden, gaat nu wel echt opvallen!!!! En die Coldeweijer moeten ze ook de mond eens snoeren!!!

Daarin geef ik je groot gelijk!! Ik had er nog niet zo over nagedacht maar ik deel jouw mening.
Ook omdat het met een zwager vanuit Jennys kant is gebeurd.
Dat hij van een pilletje/snuifje houdt was algemeen bekend op feestjes. En dat moet hij helemaal zelf weten trouwens. Maar mijn ervaring is dan juist dat mannen klachten krijgen,,,,

Schandalig nu zo’n type geld en roem ruikt & dan met zo’n fantasie-verhaal komen.
Voelt zich zeker gedumpt of afgewezen door Danny destijds.
Walgelijk!

Ik geloof er niks meer van. Hoor je niks meer van de rest zoeken ze een ander slachtoffer. Het is iets van jaren geleden waarom dan nu pas opbiechten. Als het bij mij zou gebeuren zou ik geen jaren wachten om het te vertellen of aangifte te doen. Net als met Marco Borsato ook pas na 8jaar bekend maken. Dit is gewoon gezinnen naar de klote helpen. Eerst zekerheid en niet gissen. Voordat het tegendeel bewezen is. PS Yvonne je weet hoe het voelt om bedonderd te worden en het voelt niet fijn.

Ik geloof er géén hout van! Die Yvonne Coldeweijer maakt mensen graag kapot,!
Miss komt ze Karma nog eens tegen! Zou d’r goed doen!

Ik vind het vreemd dat toen het jaaaaren geleden gebeurde je er NIEMAND over hoorde en nu hoor je IEDEREEN er over, en de dood doener dat ze het toen niet durfde te zeggen klopt ook niet want nu staan ze veel meer op de voorgrond dan toen ! Vreemd. Ligt aan mij denk ik. En dat is niet alleen bij hem maar bij iedereen die bekend is. Als het zoveel jaar geleden is hou dan nu ook je mond maar dicht. Sorry hoor.

Geloof er geen reet van..!!!!🖕